Probíhá odesílání formuláře

Probíhá odesílání formuláře

Kvalita českých implantátů

(Diskuze k tématu Zubní implantáty)

Kvalita českých implantátů

Dobrý den,ráda bych věděla, jaká je kvalita českých implantátů ve srovnání se zahraničními. Uvažuji o náhradě jednoho zubu, ale na implantátu mě trochu odrazuje cena. Jak jsem se dočetla, české implantáty jsou zhruba za poloviční cenu. Můžete mi poradit pro jaký se mám rozhodnout?
Děkuji.
Absolonová

24.2.2010 12:08
České implantáty-cena a kvalita

dobry den
mam 6 dole vytrzenou.
5 a 7 zub sou zdrave okolo.
za jak dlouho po vytrzeni je vhodne dat implantat?
jake jsou ceny ceskeho implantatu(vcetne vseho) a v cem je rozdil oproti cizim implantatum?
dekuju za odpoved

20.2.2011 19:32

Kvalitní  (157)    Nekvalitní  (8)

Ano, české implantáty jsou podstatně levnější, ale i tady se vyplatí si připlatit. Ty dražší češké se vyrovnají zahraniční konkurenci.

4.12.2011 14:04

Kvalitní  (51)    Nekvalitní  (13)

Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?

Vybíráme z časopisu Health&Beauty
Doporučujeme: Jak mít zdravé srdce, jak přežít infarkt a jak je to se sexem po infarktu! Více zde.. Doporučujeme: Jak mít zdravé srdce, jak přežít infarkt a jak je to se sexem po infarktu! Více zde..

Informace o tom, že onemocnění srdce a cév vedou žebříček nejčastějších příčin úmrtí v západním světě, není žádnou novinkou. U nás je to kolem 60 % všech úmrtí. Dobrá zpráva je, že nikdy není pozdě zahájit radikální program prevence a léčby, který dokáže efektivně snížit riziko onemocnění. Na co se zaměřit?

Produkt tip: Revofil – více než obyčejný výplňový materiál na bázi kyseliny hyaluronové Produkt tip: Revofil – více než obyčejný výplňový materiál na bázi kyseliny hyaluronové

Stárnutí pleti způsobuje řada faktorů. Všechny tyto faktory se nám negativně projevují právě na tváři, která je nejvíce viditelnou součástí lidského těla. Dermální výplně kyseliny hyaluronové se staly jedním z nejpopulárnějších estetických výkonů dnešní doby. Důvodem není jen jejich prokázaná účinnost, ale také fakt, že se jedná o bezpečnou a nechirurgickou metodu.

Biomodulační metody - schopnost mysli ovlivňovat lidské zdraví Biomodulační metody - schopnost mysli ovlivňovat lidské zdraví

Na základě svých výzkumů předložila americká vědkyně Candace B. Pert nový vědecký výklad schopnosti mysli ovlivňovat lidské zdraví. Zjistila, že mozek produkuje tzv. neurohormony, které jsou prostředníkem jak při přenosu objektivních informací, tak emocí a působí ve všech buňkách celého těla: V nervové soustavě, ale hlavně v krvi, v imunitním systému a ve střevech.