Dobrý den, moje horní zuby jsou ve velmi špatném stavu a rád bych si tedy nechal udělat implantát do horní čelisti - kolik to asi zabere času? Včetně vytržení, vyšetření - peníze mám připravené, jen abych věděl na kolik dní si mám vzít v práci dovolenou. JL
Nová horní čelist
(Diskuze k tématu Zubní implantáty)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Dobrý den, Jane,
pokud se týká extrakce, tak obykle si pacienti berou 2-3dny dovolené, aby byli v klidném domácím prostředí, kde si mohou kontinuálně chladit ex.ránu -zevně ledovým obkladem i vně např. zmrzlinou. Jsou případy, kdy se mohou dostavit i vyšší teploty, ale jsou i pacienti, kteří jdou další den normálně do práce bez větších obtíží. Implantaci lze provádět po 4 měsících- v horní čelisti nebo po 3měsících - v dolní čelisti. Po tomto zákroku je hojení a potřeba odpočinkového režimu podobně jako u extrakce.
S pozdravem Dr. Růžička
V naší společnosti nejdříve připravíme provizorní náhradu, kterou nasazujeme ihned po extrakcí zubů. Dle kvality a kvantity kosti implantujeme v rozmezí 6týdnů až 4 měsíců, dle rozsahu a počtu implantátů se definitivní náhrada zhotovuje od 4 do 9 měsíců. V té době může mít pacient provizorní fixní! náhrady. Více podrobností mohu sdělit po vyšetření.
Za Stomat spol.sr.o. Dr. Ciboch odborný a statutární zástupce akreditovaného pracoviště.
(www.stomat.cz)
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Dobrý den,
tak tato alternativa se mi zdá lepší, nějak jsem si nedokázal představit, že bych běhal čtyři měsíce bez předních zubů.
Rozhodně promyslím tuto možnost.
návštěvník
Počet příspěvků: 3
Dobrý den Jane,
European Dental Center představuje unikátní techniku zubních implantátů Švýcarského odborníka,
která umožňuje celková protetická a implantologická řešení pro pacienty s velkými parodontálními problémy a nízkou úrovní kosti. Kompletní a rychlá operace i nasazení protetiky je možné během 2-4 dnů v Praze.
Přejeme hezky den
Dobrý den pane Jan, z Vaší otázky není jasné, kolik zubů je dobrých, jestli
jsou všechny na extrakci a pak vznikne bezzubá čelist. Od toho se odvíjí plán rekonstrukce a ekonomická rozvaha. Do bezzubé čelisti je potřeba fixovat 6-8 implantátů. Cena jednoho, včetně titanové nástavby je 12 tisíc Kč. Fixní můstek na bezzubou čelist obsahuje zhruba 12 zubů. Cena jednoho je pak 1,5 až 3 tisíce Kč, podle typu korunky. Za tři měsíce po implantaci se dá protetika zhotovit. V tomto mezičase pak i provizorní snímací náhrada. Zákrok je bezbolestný a výrazně Vám zlepší kvalitu života.
Pro více informací můžete volat na telefon: 603 81 25 83
MUDr.Zdeněk Kotek, Kobylí
Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?