Zbytky zubů-hledám zubaře Sev. Morava

(Diskuze k tématu Zubní implantáty)

Zbytky zubů-hledám zubaře Sev. Morava

Dobrý den.Mám zuby v příšerném stavu.Vlastně nelze to nazvat ani zuby.Jsou to jen zbytky zubu a kořeny.usmívám se jen ze zavřenými usty a do společnosti chodím jen pokud to je opravdu nevyhnutelné.Ze zubařu mám panickou hruzu,ale už s takovým chrupem nemohu dále žít.Prosím Vás mohli by jste mi poradit zubaře který dělá inplantáty či jiné zubní náhrady a vytrhá mi i všechny ty kořeny ze severní moravy?Jsem z okr.Nový Jičín.Předem moc děkuji za odpověd

30.7.2009 10:59

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Zbytky zubů-hledám zubaře Sev. Morava / 30.7.2009 10:59

Dobrý den, pokud máte zájem, můžete nás kontaktovat na našem telefonu 571 416 250. V naší ordinaci provádíme zákroky dentoalvolární chirurgie včetně implantátů. Objednáme Vás na konzultaci a domluvu na případném ošetření. Naše ordinace je ve Vsetíně. S pozdravem MUDr. Hrubý

31.7.2009 08:40

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
Odpověd na Zbytky zubů-hledám zubaře Sev. Morava / 30.7.2009 10:59

Zdravím Vás, určitě navštivte stomatochirurga, který odstraní zbylé kořeny, potom řešte situaci s protetikem. Přeji pěkný den.

3.8.2009 14:02

RE: Zbytky zubů-hledám zubaře Sev. Morava

Dobrý den, také jsem velice dlouho hledala nového zubaře. Všude je poslední dobou plno a je opravdu těžké najít nějaké místo, kam by se člověk vešel. Naštěstí jsem narazila na toto stomatologické zařízení http://stomatologiejecna.cz/ kde v současnosti berou nové pacienty a nemohu si jejich služeb vynachválit. Rozhodně doporučuji!

2.2.2012 03:11

Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?