dobry den,prosim poradte mi,dnes rano mi vypadl sroub ze zubniho imlantatu a je mi dost divne jak muze vypadnout pokud je tam nasroubovany..mam zatim zubni nahradu u sroubecku,ale i tak se vas rada optam...ihned na zitra jsem objednana k memu lekari,dekuji za vasi radu-nazor...
Vypadnutí šroubu z implantátu
(Diskuze k tématu Zubní implantáty)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
nejspíš se jedná o uvolněnou suprakonstrukci, která by měla být připevněna k "šroubu". Je možno nápravu sjednat pouhým dotažením kontrukce, popř. výměnou suprakonstrukce.
S pozdravem, MDDr. Lukáš Drobný
www.esthesia.cz
návštěvník
Počet příspěvků: 4
Dobry den, chtela bych se zeptat. zacli se mi hodne drolit zuby a u prednich zoubku ,mam diru hned ve predu, ale tady v Chomutove- Jirkove
nikde nechteji brat a taky uz mam i strach s toho a boli to.-
Chtela bych se zeptat, delate zubni narkozu, umelej spanek.
mockrat vam dekuji predem za odpoved s pozdravem A. K.
dzurovcata@seznam.cz
návštěvník
Počet příspěvků: 28
Hezký den, Alžběto,
ošetření v celkové anestezii je na našem pracovišti možné, je ale určitě třeba Vás nejprve vidět, pobavit se o typu výkonu, který bude ve Vašem případě nutný pro ošetření zubů.
V případě dalších dotazů mne můžete kontaktovat emailem nebo se rovnou objednat na tel. čísle +420 234 716 400
S pozdravem,
Dr.Péková-stomatolog
pekova@asklepion.cz
Asklepion, klinika a institut estetické medicíny
Dobrý den,
zubní ošetření lze provést v několika stupních anestezie. Na našem pracovišti provádíme zákrok pod lokální injekční anestezií až pod celkovou anestezií.
S pozdravem, MDDr. Lukáš Drobný
Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?