Dobrý den, je mi 15 a samozrejme se divam po holkach a chtel bych neco udelat abych vypadal lepsi.Mám 2 křivé zuby dole.rovnatka nechci kolik by stala operace techto dvou zubu aby byli rovne a zaroven se ptam jestli to pujde diky za odpoved
pujde to??
visitor
Dobrý den,
ve Vašem případě by byla nejlepší léčba pomocí rovnátek. Co se týká rádikálního řešení pomocí operace je náročné i finančně a z pravidla se do 18 let neprovádí (kvůli vyvíjející se čelisti).
Můžeme Vám doporučit konzultaci s lékařem, který Vám navrhne nejlepší způsob léčby včetně finančního rozpočtu.
S pozdravem
Esthesia, s.r.o.
visitor
dobre dekuji,ale slysel jsem ze hodne znamich osobnosti bylo s timto problemem na operaci takze to opravdu nejde? a nebo je to hodne drahe napriklad cristiano ronaldo si nechal vymenit cely chrup
Dobrý den, rozhodně nemáte pouze dva křivé zuby.Špatné postavení zubů může být již od šestek, ale to pacient neví a nepozná. Ortodontická léčba je vždy s rovnátky. Neprovádí se nějakou operací.
Přeji hezký den.
Zákrok
Kvalita našeho chrupu závisí na mnoha faktorech. Jeho poškození či ztráta je frustrujícím psychickým faktorem a značným společenským znevýhodněním. Moderní řešení tohoto problému přinášejí zubní implantáty. více »
VELKÁ SOUTĚŽ BABÍHO LÉTA "PERFEKTNÍ PRSA V PERFECT CLINIC"
Od 30.8. do 19.9.2010 můžete vyhrát all-inclusive operaci zvětšení prsou kvalitními silikonovými implantáty Natrelle na renomované klinice Perfect Clinic!
![]() |
Jazyková varianta

Tisknout
K oblíbeným