Životnost a cena implantátu

(Diskuze k tématu Zubní implantáty)

Životnost a cena implantátu

Dobrý den, mám vytrženou šestku vlevo dole a má zubařka mi řekla, ať se rozhodnu pro můstek nebo implantát. Je mi 30 let a můstek mi prý nevydrží věčně. Je mi líto těch zubů, které se musí obrousit, i když v nich mám plompy.A tak se ptám, na jak dlouhou dobu mi implantát vydrží a kolik mě bude tento jeden zub stát? Platí se i za konzultace? Raději bych investovala více peněz hned než za nový můstek několikrát. Děkuji za odpověď.

26.1.2007 06:55

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Životnost a cena implantátu / 26.1.2007 6:55

Vážená paní, pokud je Vám 30 let a zuby sosedící s mezerou jsou bez kazu či pouze s menšími výplněmi, implantát je v každém případě nejrozumnější volba. Pokud nemáte nějaké celkové onemocnění jako např. diabetes, není důvod, proč by implantát neměl vydržet několik destiletí. Samozřejmostí je precizní hygiena. Na trhu existuje mnoho značek implantátů. Liší se tvarem, materiálem, kvalitou a samozřejmě cenou. Pojišťovna na implantát nepřispívá. Ceny se pohybují mezi 15 a 50 tis. Dle kvality použitých implantátů a kvality operatéra. Pro přesnější informace mne můžete kontaktovat na tel. 222 211 206/8. Přeji pěkný den. MUDr. Martin Mikšovský

26.1.2007 12:31

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (1)
Odpověd na Životnost a cena implantátu / 26.1.2007 6:55

Náhrada jednoho zubu v sousedství dvu zdravých zubů můstkem je poškozením nejen zmíněných zbů ale i Vašeho zdraví. Ošetření není ani tak úspěšné jako u implantátů, ani tak výrazně levnější. Konzultace se platí a stojí méně naž 1.000 Kč. Pokud máte zájem o úvodní konzultaci, prosím objednejte se na níže uvedených číslech. S úctou Dr. Dr. Jiří Krug, Ph.D. www.novezuby.cz Centrum zubní implantologie jiri.krug@novezuby.cz +420 221 595 000, Pštrossova ulice 10, Praha 1 +420 224 475 215, Václavské náměstí 1, palác Koruna, vchod D, 3.patro, Praha 1

27.1.2007 09:42

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (2)

Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?