Dobrý den!potrebuji poradit.Nahore mi chybi obe dvojky(rezaky)na jejich misto se mi posunuly spicaky!vubec se mi to nelibi a chtela bych s tim neco udelat!moje zubarka mi ale rekla ze kdyz mi trojky posune rovnatkama na spravne misto nebude pro implantaty porad tolik mista..musi mi vytrhnout jeden zub(4)vlevo)je to jedine reseni?nebo se to da vyresit i jinak..taky by me zajimalo kolik by staly 2 implantaty celkove i s operaci!dekuji
Chybějící dvojky
(Diskuze k tématu Zubní implantáty)
Klára
16.2.2007 12:44
Probíhá odesílání formuláře
Dobry den. To tezko posoudit bez toho, aniz by Vas videl lekar pri osobni konzultaci i s pripadnym RTG snimkem. POkud Bste mela zajem, volejte, prosim, na tel. 603 311 143. Hezky den
16.2.2007 13:17
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
MUDr. Pavel Krejzlík
Stomatologie
Brno
Počet příspěvků: 56
![]() | Basic member |
Brno
Počet příspěvků: 56
Vážená paní, bez vyšetření a shlédnutí RTG si vůbec netroufám určit vhodný typ léčby. Kompletní ceník najdete na www.eczk.cz Dr.Krejzlík
18.2.2007 16:49
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
MUDr. Jiří Krug, Ph.D.
Stomatologie
Praha
Počet příspěvků: 4
![]() | Basic member |
Praha
Počet příspěvků: 4
Málokdy existuje pouze jediné řešení léčby. Abychom mohli zvolit pro Vás to nejvhodnější, je nezbytné Vás vyšetřit a společně naplánovat léčbu. Jiří Krug +420 221 595 000, Pštrossova ulice 10, Praha 1
18.2.2007 19:57
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?