Dobry den,mam zuby v katastrofalnim stavu nahore jan koreny spatne,porad nejake otoky v ustech.Mam ale problem,mam panickou hruzu ze zubaru,pred navstevou ordinace zvracim je mi na omdleni atd..proto tam nechodim.Chtela bych vedet kolik stoji zakrok pod narkozou.dekuji za odpoved.podraska
Cena zákroku pod narkozou
(Diskuze k tématu Zubní implantáty)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
![]() | Basic member |
Liberec
Počet příspěvků: 196
Dobrý den, Já neporvádím ošetření pod narkozou. Je to docela riskantní úkon. Ale vždy pacienta na výkon přípravíme. A to nejen standardně aplikvané umrtvení k zajištění dokonalé bezbolestnosti, ale též i tzv. premedikace. Zbavil jsem již řadu pacientů strachu.
![]() | Basic member |
Počet příspěvků: 7
Dobrý den, souhlasím s odpovědí MUDr. Kittlera. Rovněž si myslím, že kvalitní premedikace spolu s místním znecitlivěním Vás zbaví problému.
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Dobrý den,dočetla jsem se o keramických fazetách.Jelikož mám dost ošklivé zuby,tak toto by semi líbilo.Cenově je to pro mne dražší,existuje něco podobného a levnějšího.Jinak se zubaře nebojim,už jsem si vytrpěla se zubama dost.bylo by možné vás nějak navšívit a prokonzultovat?Děkuji za odpověd.Hrazené pojištovnou to asi není,že? P.F.
Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?