Dobrý den, je mi 27 let a od svých 18 let mám vytrženou šestku vlevo dole. Za tu dobu se mi vedlejší sedmička sklonila do mezery po chybějícím zubu. V posledních 6 měsících ale nosím rovnátka, která mi mimo jiné vrací tuto sedmičku do správné polohy a vytváří prostor pro případný implantát. Já mám osobně zájem por mini-implantát, četla jsem, že zub se dá nasadit téměř okamžitě. Chtěla jsem se vás proto zeptat, jaká je běžná léčebná a přípravná procedura, popřípadě kde v Praze či ústeckém kraji bych mohla najít odborníky. Žiji trvale v zahraničí, ale zákrok si chci nechat provést v Čechách, proto by mě zajímala doba léčby, počet konzultací před zákrokem, \"pooperační\" kontrola a tak vše spojené se zákrokem. Děkuji za Vaše odpovědi. S pozdravem a úctou, Lucie
Miniimplantát-doba léčby
(Diskuze k tématu Zubní miniimplantáty)
Probíhá odesílání formuláře
Vážená Lucie, pro náhradu dolní šestky, jež je nejzatěžovanějším zubem v ústech bych rozhodně doporučoval implantát klasický. V současné době je technologie již tak daleko, že lze na implantát zhotovit provozorní korunku ihned po implantaci. Po vhojení, které trvá cca 4 měs. se korunka nahradí definitivní. Návštěva by vyžadovala vstupní konzultaci s rozvahou o typu implantátu, implantaci a nasazení korunky. Vše lze zvládnout v rozmezí 3 dnů. Zhotovení definitivní náhrady po vhojení je záležitostí cca 5 pracovních dnů. Rád Vás přivítám na naší klinice. Přeji pěkný den. MUDr. Martin Mikšovský, GHC Praha, tel. +420 222 211 206/8.
návštěvník
Vážený pane doktore Mikšovský, velice děkuji za rychlou odpověď. Zákrok bych si představovala na podzim tohoto roku (stále ještě mám rovnýtka). Včas se k Vám objednám. Již teď se těším na shledání. S pozdravem, Lucie
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Jakým způsobem se snímá provizorní korunka z miniimplantátu před definitivním otiskem?Děkuji Věra
Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?