Dobrý den, v září mi má zubařka našla malinký kaz na předním prvním zubu, který mi zaplombovala bílou plombou. Od té doby mám s ním pořád problém. U mé zubařky jsem byla od té doby již několikrát, protože mě zub bolel. Při další návštěvě mi tam dala výplň, která mi nepomohla. 10 dnů zpátky mi dala výplň s tím, že mám přijít příště. Včera jsem u ní byla, zjistila, že zub už mě přestal bolet, tak už mi s tím nic nedělala. Není to divné, že mi p.doktorka nechala zklidňující výplň napořád? jenže, jak mi tak pořád se zubem něco dělala, jde mi viditelně vidět na horním okraju tmavé místo. prosím poraďte mi, co s tím? doktorka mi řekla, že bílá plomba se tak zbarvuje, žebych vůbec nesměla pít čaj, kávu... říkala, ať příjdu za půl roku, a že mi bílou plombu uděla novou. To znamená, že každého půl roku budu muset chodit na výměnu bílé plomby, zažívat bolesti, platit plnou úhradu? uvítala bych nějakou radu, která by pro mě byla lepší než ta, co mi dala moje p. doktorka. jedná se o přední zub,a pomalu se za něj stydím, že tam mám velice tmavé místo. Děkuji mockrát za odpověď.
Bílá plomba s tmavým místem
(Diskuze k tématu Zubní výplně)
Kasiules
návštěvník
Počet příspěvků: 2 návštěvník
3.2.2011 16:14
Probíhá odesílání formuláře
Olive
návštěvník
Počet příspěvků: 1
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den,
to že Vám tam paní doktorka nechala zklidňující výplň napořád (předpokládám že myslíte výplň s hřebíčkem), tak to si myslím že úplně v pořádku není.
Určitě Vám stejně časem vypadne. Mě tuto výplň dala p. doktorka na jeden týden.
Plomba se nedává proto, aby Vám ji každý půlrok měnila, to je holý nesmysl.
To co popisujete, vidím na změnu lékařky.
Protože pokud si nedokáže poradit s malým zubním kazem, tak co je to za doktorku??
Jiná rada asi není možná.
25.2.2011 11:08
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení? Soutěž