Dobrý den
Chtěla jsem se zeptat,paní zubařka mi dala výpln na stoličku,bolelo to tak to druhý den odvrtala,stim že tam mam zánět a zub musí být otevřený.Paní zubařka je nemocná a zub je uz 3 týdny neošetřeny.Nemuže se tam dostat ještě větší zánět nebo nějaké komplice,začína to pobolívat.Děkuji
Otevřený zub 3 týdny?
(Diskuze k tématu Zubní výplně)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
| Basic member |
Liberec
Počet příspěvků: 172
Otevřený zub, je to nejhorší, co může být. Zub je nutno ihned uzavřít provizorní výplní.
návštěvník
Počet příspěvků: 4
já už tam měla provizorní výpln,bolelo to tak že to musela odvrtat a udělat do dásně dirku aby to mohlo kudy ven.Dnes jsem tam byla a jen mi to vyčistila,příští týden to vytrhne ale musí to být uzdravený a nesmi to bolet,řekla Pani zubařka.Začíná to pobolívat víc,bojim se že už nezabere ani injekce.Přemýšlím , to nechat vytáhnout pod narkozou.Děkuji za odpověd Hanka
| Basic member |
Liberec
Podle tedy Vašeho vysvtělení se pravděpodobně jedná o postižení nervu. nerv se můsí důkladně vyčistit. Ale těžko mohu dělat diagnozu na dálku...
návštěvník
Nevím nerozumin tomu:(rengen taky jeste nemam,to asi az mi to Pani Zubařka bude trhat.Děkuji za vaše odpovědi...........Škoda že jste tak daleko,koukala jsem na vaše stránky a překonalo to i muj strach,moje zuby nejsou v dobrém stavu,dásně začínají odkrývat zuby a mam mezery mezi zubem a dásní.Nejlepší by bylo opravit vše pod narkozou ale bohužel moje zubařka to nedělá......
| Basic member |
Liberec
RTG snímek by měl být základem pro určení diagnozy. Ale znáte to, někdo ho "nepotřebuje" a pak to takhle dopadá...
návštěvník
No právě......šlo by za váma přijet,domluvit se u vás na zákroku pod narkozou?Jem už bezradná a s mojí zubařkou je to asi na dlouho než mi da zuby do pořádku :(Dala bych snad všechno za zdravé zuby....
| Basic member |
Liberec
Spojte se prosím se setřičkou (tel. 606 656 193 či sestra@kittler.cz) a ona s Vámi dohodne termín. Děkuji.
Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?