Dobrý den,
mám jeden dotaz a potřebovala bych poradit. Včera byla 15. letá dcera u zubaře s kazem, při vrtání jí zubařka ulomila zub, téměř ho má teď o polovinu kratší. Jsem docela naštvaná, protože dcera má přímo ukázkové zuby, nehledě na to, že teprve 15 let. Mám pocit,že zubařka je nešikovná a zub zlomila svou vinou. Dá se s tím něco dělat?
Velice Vám děkuji za odpověď.Andrea
Zlomený zub
(Diskuze k tématu Zubní výplně)
A1ndy
návštěvník
Počet příspěvků: 2 návštěvník
28.5.2009 09:41
Probíhá odesílání formuláře
MUDr. Miroslav Havlík
Stomatologie
Olomouc
Počet příspěvků: 19
| Basic member |
Olomouc
Počet příspěvků: 19
Dobrý den, záleží na tom jak je zub zlomený - musel bych to vidět. Pokud bydlíte blízko Olomouce, můžete mne navštívit v Medicentru vedle Globusu. Přeji Pěkný den.
28.5.2009 17:32
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
A1ndy
návštěvník
Počet příspěvků: 2
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Dobrý den, velice Vám děkuji za odpověď. Bohužel jsme až z Bohumína, kvalitních zubařů tady moc není a Ti co jsou dobří už neberou, protože mají plno. Mrzí mně to kvůli dcery, protože si na zubech hodně zakláda. Zub má ulomený v zhruba v polovičce (od shora dolů), jedná se o pětku a zatím má nějakou bílou výplň. Zubařka jí ani neřekla, kdy má přijít znovu. Už její jednání mi přijde velice divné, budeme muset najít jiného zubaře, ale opravdu nevím kde. Přeji příjemný den Andrea
29.5.2009 08:22
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení? Soutěž