Dobrý den,
měla jsem pěkné zuby,ale přední horní řezáky se mi kousek vyštíply.Myslela jsem, že mi je můj stomatolog nějak zalepí, ale on mi je ubrousil.Mám teď ta přední o něco kratší.Tvrdil mi, že to není poznat, ale já když jsem se viděla, tak jsem probrečela 14 dní.Už je to půl roku a já jsem si na to doposud nezvykla..Zkazilo mi to úsměv. Navíc mám jiné sykavky, ostré, syčím jak had.Stydím se usmát, přitom pracuji a jednám s lidmi.Doma mi tvrdí, že to nejde poznat, ale já vím svoje. Můžete mi poradit, jestli se s tím dá něco udělat a doporučit mi nějakého odborníka v místě svého bydliště v Olomouci?Prosím, zašlete mi odpověď na moji mailovou adresu nebo mail tes.ter@seznam.cz děkuji
dotaz
Akdar
visitor
visitor
29.1.2010 07:02
Zákrok
Zubní implantáty
Kvalita našeho chrupu závisí na mnoha faktorech. Jeho poškození či ztráta je frustrujícím psychickým faktorem a značným společenským znevýhodněním. Moderní řešení tohoto problému přinášejí zubní implantáty. více »
Kvalita našeho chrupu závisí na mnoha faktorech. Jeho poškození či ztráta je frustrujícím psychickým faktorem a značným společenským znevýhodněním. Moderní řešení tohoto problému přinášejí zubní implantáty. více »
Odebírat tuto diskuzi
Soutěž
VELKÁ SOUTĚŽ BABÍHO LÉTA "PERFEKTNÍ PRSA V PERFECT CLINIC"
Od 30.8. do 19.9.2010 můžete vyhrát all-inclusive operaci zvětšení prsou kvalitními silikonovými implantáty Natrelle na renomované klinice Perfect Clinic!
![]() |
Jazyková varianta

Tisknout
K oblíbeným