Oprava všech kazů a doplnění zubů najednou

(Diskuze k tématu Zuby hezčí než vlastní aneb začněte se zase smát)

Oprava všech kazů a doplnění zubů najednou

Dobrý den, je mi 27 let a problém týkající se mých zubů mě provází už od dětství. Měla jsem vysokou kazivost zubů i přes so, že jsem si zuby čistila 3x denně. Při každěm větším problému se to vyřeřilo tím, že se zub vytrhl. Tím jsem si vypěstovala značný strach a dopracovala to do situace, kdy jsem šla k zubaři až když mě opravdu něco bolelo. Výsledek byl stejný - zub se vytrhl. Nyní jsem v situaci, kdy se nemohu ani usmát neboť mi chybí zuby, které byly vytrženy. Několikrát jsem navštívila stomatologa, ale vždy zněl stejný závěr - nejprve opravit kazy a poté doplnit chybějící zuby. Což znělo fajn, když pomynu fakt, že plán zákroků zněl dvě opravy do měsíce.. Mé otazky jsou jasné: je možná konzultace?, opravit kazy najednou, doplnit chybějící chrup, srovnat zuby pokud je mezi nimi náhrada, lze tyto zákroky provest najednou a v narkoze? Děkuji za odpovědi na mé otázky a přeji příjemný den

8.3.2007 11:02

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Oprava všech kazů a doplnění zubů najednou / 8.3.2007 11:02

Dobry den Lenko. Na konzultaci Vas radi privitame. Zakroky je samozrejme mozne provest v narkoze, ale vsechny behem jedne narkozy provest nelze. Radili bychom Vam nasledujici. Prijdte na konzultaci a uvidite, ze behem dvou trech navstev ztratite strach, protoze poznate, ze navsteva u zubare muze byt bezbolestna. Opravu kazu bychom Vamdoporucili provest v lokalni anestezii a vetsi zakroky pak v celkove narkoze s jednodenni hospitalizaci u nas. Hezky den. L.C.PEM

8.3.2007 15:59

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Dobry den, je pravdou, ze ve Vasem veku je trauma z usmevu naprosto zbytecne. Vas problem se pokusime vyresit. Na konzultaci se samozrejme muzete objednat, radi se Vam budeme venovat. Sled jednotlivych osetreni naplanujeme dle stavu na vstupni konzultaci. Osetreni nemusi byt vzdy nezbytne bolestive, zalezi na pristupu. V celkovem znecitliveni lze provest spoustu zakroku najednou, vice vsak na konzultaci. Celkova anestezie je az poslednim resenim, mnohem pohodlnejsi je analgosedace, kdy pacient pri osetreni spi, nic si nepamatuje, ale zivotni funkce jako napr. dychani si ridi sam, bez nutnosti byt napojen na umelou plicni ventilaci jako pri celkove anestezii. Pro vice informaci me prosim kontaktujte mailem ci na tel. 222 211 206/8. Preji pekny den. MUDr. Martin Miksovsky, GHC Pra

9.3.2007 12:07

Dobrý den,je mi 16 let a mám problém s kazivostí zubů jako slečna Lenka.I když si zuby pravidelně čistím,tak se mi kazí dál.Asi od 12 let mám plomby na předních zubech.Nejhorší na tom je,že jsem teď alespoň rok nebyla u zubaře a mám další kazy.Strašně se bojím,že když půjdu k zubaři a ten mi je zaplombuje,tak plomby budou vidět při každém ůsměvu.Už delší dobu přemýšlým o umělích zubech.Kolik umělé zuby stojí?nebo nedaly by se dám plomby,aby nebyly viďět.Prosím pomozte mi,jsem moc zoufalá.Už se skoro přestávám smát.

14.3.2007 13:45

Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?