V roce 2005 jsme měla autonehodu a její následky nesu doposud. Měla jsem mnohočetné zlomeniny obličejových kostí Le Fort III. nejvíce to odnesly samozdřejmě zuby. mám výrazně vychýlenou střední čáru měla jsem zlomenou dvojku vpravo nahoře kterou mi lékař chtěl nahradit korunkou ovšem nepovedlo se mu to a díky jeho péči se mi vytvořila píštěl ... měla jsem i vyražené spodní zuby ale lékaři mi je včas vrátily a tak drží...zuby se mi hodně kývaly a dlouho jsme čekali na ustálení ...už jsem tak trochu zoufalá vím že tohle chce nejspíše vidět osobně a vím že postupně mě čeká asi nejspíše odstranění píštěle srovnání zubů a nakonec implantát..ale prosím o názor...děkuji
Stav po mnohočetné fraktuře obličeje
(Diskuze k tématu Zuby hezčí než vlastní aneb začněte se zase smát)
Adela
návštěvník
Počet příspěvků: 1 návštěvník
8.2.2010 22:10
Probíhá odesílání formuláře
Studio 32 - soukromá zubní klinika
Praha
Počet příspěvků: 18
![]() | Basic member |
Počet příspěvků: 18
Dobrý den,
řešení Vašeho problému není jednoduché a vyžaduje komplexní přístup. Bez podrobného vyšetření nejsem schopen poskytnout bližší informace, pokud byste měla zájem, není problém vše zkonzultovat osobně.
S pozdravem
MUDr. Jiří Škrdlant
vedoucí lékař
www.studio32.cz
21.6.2010 20:33
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?