Dobrý den je mi 16 let a mám problémy s předními zuby.Ve 12 letech se mi udělal kaz na horním předním zubu. Postihlo to jeden z hlavních předních zubů.Byla jsem u zubařky,která mi tam dala plombu.V té době jsem to ani tak nevnímala,ale teď mi to čím dál tím víc vadí.Při usměju je to vydět.I když si zuby pravidelně čistím udělal se mi nedávno kaz mezi hlavníma horníma zubama.Strašně se bojím jít k zubaři.Mám strach,že po dání plomby budu mít ještě horší úsměv než teď.Vím ,že když tam nepůjdu bude to ještě horší.Slyšela jsem,že se dělají plomby,které nejsou vidět.Je to pravda?Už se přestávám skoro usmívat a kluky to odrazuje pomoste mi prosím.
Viditelná plomba na předním zubu
(Diskuze k tématu Zuby hezčí než vlastní aneb začněte se zase smát)
Probíhá odesílání formuláře
Ahoj Martino. Asi mas spatne zkusenosti se zubari, ale ver, ze vymena plomby muze byt naprosto bezbolestna. Zavolej si sestricce Ive na cislo 603 311 143 a ona Te objedna na novou bilou plombu. Neboj se, sestricka i pan doktor jsou velice horni. Zub Ti pred vrtanim umrtvi a nebudes vubec nic citit.
Mila Martino, v dnesni dobe jsou uz k dispozici plomby, ktere jsou naporosto k nerozeznani od normalniho zubu. Navic odstraneni kazu nemusi ani bolet. Pokud mate strach z vrtani nebo umrtvovani zubu injekci, muzeme zkusit odstranit kaz naprosto bezbolestene metodou Carisolv, kdy ho jednoduse rozpustime a potom odstranime. Vse je hlavne o pristupu, presto neni treba se niceho obavat. Pro vice informaci ci objednani kontaktujte MUDr. Martina Miksovskeho na tel. 222 211 206/8. Preji pekny den.
Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?