• 1 odpovědí

DENTPRO Na Příkopě

Napište nám

Recenze (2)

Podělte se o svou zkušenost

Ošetřoval Vás DENTPRO Na Příkopě a máte osobní zkušenost se zákrokem v této ordinaci? Vložte recenzi, pomozte ostatním se rozhodnout.


DENTPRO Na Příkopě již získal/a tuto recenzi

Profil - DENTPRO Na Příkopě

Motto:

Zářivý úsměv a zdravé zuby

Naše klinika

Profil kliniky

Specializovaná zubní klinika DENTPRO Na Přikopě (dříve Elite Dental Prague) nabízí zubní péči nejvyšší kvality ve všech oborech stomatologie. Veškeré služby nachází naši klienti pod jednou střechou, a to včetně náročných zákroků. To vše s minimálními objednacími lhůtami a s nabídkou pohotovostního ošetření v den poptávky. 

Pečujeme o celé rodiny, tedy nejen o dospělé pacienty, ale i o ty nejmenší. Víme, že základy pro zdravý chrup se staví od nejútlejšího dětství.

V rámci našich služeb poskytujeme jak běžnou, tzv. záchovnou stomatologii, tak i dětské zubní lékařství, stomatochirurgii, ortodoncii, léčbu parodontózy i kořenových kanálků, implantologii i kosmetickou stomatologii, včetně profesionálního bělení. Jako jediní v ČR nabízíme také technologii Lumineers Veneers, speciální ultratenké fasety, které překryjí jakoukoliv kosmetickou vadu chrupu.

Náš lékařský tým pracuje se špičkovými přístroji, které můžeme směle označit za zcela bezbolestné. Ošetření zubního kazu nebo kamene laserem, bez nutnosti vrtání, se tak u nás stává ze sci-fi realitou. U nás získáte představu o tom, jak vypadá stomatologie třetího tisíciletí.

Klinika je součástí skupiny Czech Dental Holding, která sdružuje a provozuje několik špičkových dentálních center nejen v Praze, ale i mimo ni - v Ostravě.

Náš tým

Na naší klinice pracují špičkoví lékaři se zkušenostmi nejen z českých, ale i zahraničních klinik a univerzit. Veškeré stomatologické služby u nás najdete pod jednou střechou.

Jsou to především záchovná stomatologie, dětská stomatologie, dentální hygiena, endodoncie, parodontologie, implantologie, chirurgie, orthodoncie a v neposlední řadě kosmetická stomatologie (bělení, fasety apod.).

Moderní přístroje

Ke všem zákrokům používáme nejmodernější dostupnou stomatologickou techniku. Naše klinika je vybavena špičkovými zubařskými soupravami s vysokým výkonem a LCD monitory. Klademe důraz na šetrnost veškerých vyšetření a zákroků, a proto všechny naše rentgenové přístroje vystavují pacienta minimální dávce záření. Naše technologie umožňují, abychom malé kazy nemuseli vrtat, ale abychom je léčili. Hloubkové čištění při postižení parodontózou provádíme laserem.

Krátké čekací lhůty

Díky propracovanému systému práce a propojení mezi ošetřujícím lékařem a recepcí jsme schopni zachovávat velmi krátké čekací lhůty a nenechat Vás na ošetření zbytečně čekat. Denně máme rezervovaná volná místa pro pohotovostní ošetření našich klientů, v případě bolesti se tak dostanete na řadu ještě týž den.

Léčebný plán

Vážíme si Vašeho času. Logická a časově efektivní skladba a návaznost jednotlivých zákroků Vám zaručuje minimální časové investice. Komplikovaná léčba u nás nepotrvá roky, ani měsíce. Od nás dostanete harmonogram i rozpočet dopředu.

Zákroky a technologie

Hlavní důraz klademe na maximální šetrnost a bezbolestnost zákroků. Díky moderním přístrojům a používání analgosedace, případně sedace pomocí rajského plynu, se ošetření v DENTPRO Na Příkopě stává příjemným zážitkem. U nás se ošetření bát nemusíte.

Naše fotografie

Lékaři & Pracoviště

Zobrazit více Zobrazit méně

Zákroky

Info Ceny od* Ceny do*
Adhesivní můstek 1 mezičlen - kompozit Od 4 840 Kč
Augmentační techniky v parodontologii a implantologii
   Sinus lift - augmentace čelistní kosti Od 10 000 Kč
Bělení zubů ordinační Od 9 990 Kč
Celokeramická korunka na implantát + abutment Od 18 900 Kč
Celokeramická korunka na implantát Cerec Od 18 900 Kč
Celokeramický můstek mezičlen Cerec Od 5 900 Kč
Dentální hygiena vstupní, recall Od 1 200 Kč Do 1 850 Kč
Dětská stomatologie vstupní prohlídka dítě do 6... Od 690 Kč Do 990 Kč
Endodoncie (ošetření kořenových kanálků) Od 2 400 Kč Do 6 990 Kč
Fluoridace Od 275 Kč
Fotokompozitní výplň malá, velká Od 660 Kč Do 4 490 Kč
Implantát Straumann Od 25 500 Kč
Keramické fazety Od 15 500 Kč
Keramické korunky a můstky Od 13 600 Kč Do 16 000 Kč
Kontrola implantátu Od 280 Kč
Metalokeramické (slitina-keramika) fixní náhrady Od 10 500 Kč
Onlay keramická Od 11 400 Kč
Ošetření citlivých zubů Od 290 Kč
Ošetření ozonem 1 zub + fluoridace Od 350 Kč
Provizorní můstek Od 1 900 Kč Do 4 130 Kč
Stomatochirurgie
   Extrakce zubu Od 900 Kč Do 5 500 Kč
Vstupní prohlídka Od 1 500 Kč
Zubní výplně (záchovná stomatologie) Od 1 490 Kč Do 4 490 Kč

Zobrazit více Zobrazit méně

U nás je možné zaplatit platební kartou.

Upozornění

  • Ceny jsou pouze orientační.
  • Ceny zákroků nemusí obsahovat anestezii, konzultaci apod.

Články

Nové trendy ve stomatologii
26.10.2010

Nové trendy ve stomatologii jsou využívány  také na soukromé klinice Elite Dental Prague. Můžeme krátce shrnout a objasnit o...

Napište nám

Adresy

Adresa
Na Příkopě 15
Dětský dům
110 00 Praha
Praha 1
Česká republika

 Praha   
Ordinační hodiny
Pondělí
07:30 - 20:00 
Úterý
07:30 - 16:00 
Středa
07:30 - 16:00 
Čtvrtek
07:30 - 16:00 
Pátek
07:30 - 16:00