Hypospadie

(Diskuze k tématu Abnormální vyústění močové trubice (hypospadie, epispadie))

Hypospadie

Dobý den, mam 19let a 2.9 2010 mě čeká operace vytvoření umělé močové trubice z předkožky k vrcholu penisu(žaludu). Asi si myslýte, že tento výkon spojený s dalšímy měl už dávno proveden v mem detství. Ale není tomu tak, V dětství se vyskitly menší komplikace, které neumožnovali tuto operaci uspíšit. No nic méně muj dotaz je takový: Na internetu a od mnoha lékařu jsem slyšel, že mužský penis se vyvíjí(roste) až do 21 let, sám mám někdy tušení, že se trochu vytahl. Doktor u kterého jsem byl od narození, a měl tyto operace nastarosti mi řekl, že v případě stopoření nebo vývinu penisu, je možné to, že uměle vytvořena trubice by mohla být krátka, tak by operace mohla být zbitečna. Už mám docekal dost operací stímto problémem zasebou, Tak bych to chtěl už udělat na jednou, nevadilo by mi počkat třeba ještě. Čekám na vaši rychlou odbornou odpověd. Děkuji za vyslišení mého problému a přeju vám příjemný den.

30.8.2010 11:47

Probíhá odesílání formuláře

Komerční sdělení: Čeká vás urologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete podpořit nekomplikované hojení?