Močení každou hodinu

Močení každou hodinu

Bára  |  návštěvník  |  Liberecký kraj
Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat. Asi rok chodím čurat snad každou hodinu a bolí mě to pod levým žebrem a u pánve na levé straně k pupíku. Doktorka mi dala antibiotika na močový mechýř, byl mi dělán ultrazvuk a měla jsem i prášky na hyperaktivní močový měchýř. Nevíte, co by to mohlo být?
anonym  |  návštěvník  |  Jihomoravský kraj
  • 1 odpovědí
dobry den mam moceni kazde dve hodiny nic me neboli mocim normalne zadne prerusovani dene piji 4 litry vody je my 55 let je to normalni dekuji vam
pepisek24  |  návštěvník  |  Královéhradecký kraj
  • 1 odpovědí

Dobrý den, mám takový problem je mi 24 let a mám problemy,že musm chodit každou hodinu hodinu a pul na malou byl jsem u lékaře,dával jsem mu poč,kterou posílal na kultivaci a a z v ýsledků mi doktror řekl,že je vše v pořádku a nijak mi to neléčí,ale byl jsem před 4 lety na urologii a tam mě řekl doktor, že mám maly močovy měchýř, že se dobře vyprazdnuju ale občas mam trochu řezavy poci při močení není to častý díky za odpověd Pepa 24 let
Šrek  |  návštěvník  |  Štýrsko
  • 1 odpovědí
V noci chodím asi 3x, ale přez den někdy 15x. Občas mám bolestivý tlak v podbřišku.Často jsem močil už jako dítě. Provokuje mě káva,pivo a nápoje s bublinkami. Nemám moc času chodit za lékařem. Pracuji na horách.
Děkuji Janouš