Dobry den,
sexualnim zivotem jsem zacal ve dvaceti a jiz pred tim jsem (pri masturbaci) vedel, ze neco neni v poradku s mym penisem. Nikdy jsem na vysetreni nebyl, ale dle ostatnich diskuzi tusim, ze mam trochu zuzenou predkozku. Pri masturbaci predkozku nepretahuji pres zalud, nebot je to velmi neprijemne. Pri oralnim sexu s partnerkou je pretazeni predkozky nekdy az bolestive a casto dojde ke ztrate erekce. Proto se i vyhybam sexu a radeji onanuji. Po pretazeni predkozky pres zalud se sama nevrati, zalud je velmi citlivy na dotek a predkozku zpet vratim jen poradnym zvlhcenim a nucenym pretazenim zpet.
Asi jako kazdy chlap si neumim predstavit prijit o celou predkozku, ale napadlo me, kdyby se odstranil jen kousek ...? Mam ji pomerne dlouhou - stacilo by treba jen kousek, aby byl zalud i nadale zakryty?
Co mam delat pro to, abych citil vzruseni pri oralnim sexu, predkozka klouzala sem a tam a zalud me nebolel na dotek?
Odstranění části předkožky?
(Diskuze k tématu Cirkumcize (obřízka))
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
návštěvník
Počet příspěvků: 6
broblem s praskající předkoškou mám i já a to po operaci prostaty, na doporučení urologa mám jít na obřízku což mě pochopitelně vadí prosím oradu, zda není jiný způsob jak se zbavit těchto obtíží
Dobrý den,
lze zatím vyzkoušet např. hojivou mast s kortikoidem, která by mohla problém vyřešit, pokud se ovšem předkožka stáhla velmi těsně, obvykle nepomůže nic jiného než obřízka - odstranění předkožky.
S pozdravem, MUDr. Libor Zámečník - TH klinika Praha 2
návštěvník
Děkuji za odpověďale mám obavy, že se mě budou trenky třít o žalud a bude to nepříjemné ,myslíte, že to tak bude děkuji JB
Může to tak bezprostředně po opraci být, ale nebývá to zásadním problémem.
L. Zámečník
návštěvník
a zásadní problem může být prosím co? Jinak Vám moc děkuji JB
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Zdravím,žádám o radu,je mi 38let,před 18lety jsem měl jít na zákrok(obřízka)během chvilky jsem si to rozmyslel a doteď mě to trápí, žiju aktivní sexualní život,mám o hodně mladší partnerku,můj problém je,že pohlavní styk trvá jen chvilku.Mám penis menších rozměrů což není problém ale nevím jesli to nemůže být problém při obřízce.další problem je že se stydím.Jak je to s úhradou,platí to pojišťovna?moc děkuji za odpověď.
Komerční sdělení: Čeká vás urologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete podpořit nekomplikované hojení?