Předkožka nejde přetáhnout

(Diskuze k tématu Cirkumcize (obřízka))

Předkožka nejde přetáhnout

Dobrý den dnes sme meli ve skole prednasku o puberte a rikali tam neco o obrizce ze kdyz to nejde pretahnout prez zalud tk se musi udelat obrizka
a tak sem to zkousel pretahnout a nak to neslo ... tak se ptam zda by to neslo nak vyresit abych nemusel rikat rodicum a vyresit to sam a nebo jestli jim to musim rict protoze se stydim :D
Díky za odpoved ;)

4.12.2010 20:53

Probíhá odesílání formuláře

RE: Předkožka nejde přetáhnout

Pokud máte tento problém, můžete přímo navštívit urologa. Do 15 let problém řeší dětský urolog, starší pacienty pak urolog pro dospělé. Ne vždy je nutná operace, ale to musí posoudit odborník. Ve Vašem regionu je dětská urologie na urologické klinice v Hradci Králové. Jinak urology najdete na internetu.

7.12.2010 09:00

Kvalitní  (1)    Nekvalitní  (2)
Parafimóza-co dělat?

Dobrý den, je mi 17 let a zjistil jsem, že při stopoření penisu nedokážu přetáhnout kůžičku přes žalud. Za klidného stavu to jde bez problémů. A chci se zeptat co s tím mám dělat, případně poradit jestli s tím mám jít za obvodním lékařem?

17.1.2011 21:37

Kvalitní  (22)    Nekvalitní  (0)
Předkožka po obřízce nejde stáhnout

Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat, jsem půl roku po úplné obřízce a když mi stojí penis tak předkožka nejde stáhnout úplně dolu… je to normální? zlepší se to časem? co mám dělat? pro ilustraci tady to jde vidět přesně na tomto obrázku( viz odkaz) : teď s mojí obřízkou je jako ten vlevo nahoře a né jako ten vpravo nahoře.. Na všechny otázky týkající se mě rád odpovím.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/35/Bbefore_after.jpg/560px-Bbefore_after.jpg

31.3.2012 11:04

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Komerční sdělení: Čeká vás urologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete podpořit nekomplikované hojení?