Dobry den měla bych malinkou otazku a zarověn bych chtěla poprosit o radu. Asi před 3 měsíci se nam při sexu stala nehoda. Nějakou neznámou příčinou jsem přítely zřejmě otrhla kousek kuže od penisu a tekla mu z toho trocha krve. Myslely jsme že se to časem zahojí, když budeme bez sexu, ale nepomohlo to. Kdykoliv jsme se pokusily o sex tak to začalo znova krvácet a nebo přítele omezily bolesti. Nevime si rady a přítel se stydí jít k lékaři, proto bych vás strašně moc chtěla poprosit o radu děkuji mnohokrát.
Utržená kůže penisu krvácí
(Diskuze k tématu Frenuloplastika)
minalina
návštěvník
Počet příspěvků: 1 návštěvník
6.1.2011 22:28
Probíhá odesílání formuláře
Není jiná možnost, než přítel překonal ostach a navštívil urologa. Takto se stav nezlepší.
7.1.2011 10:40
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Marco
návštěvník
Počet příspěvků: 1
návštěvník
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na radu. Dnes jsem objevil, mám mezi uzdičkou a žaludem v kůžičce díru,cca 1mm v průměru. Zahojí se to samo, nebo musím navštívit lékaře? Děkuji
27.3.2011 22:09
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
wawunka
návštěvník
návštěvník
Dobry den mymu priteli se vcera stala takova nehoda,kdyz si zapinal priklopec tak si tam priskripl kus kuze od penisu a tak to musel urval,udelal si tam skubu a tekla mu s toho krev,ted uz teda ne,ale hrozne ho to boli a ma to i trochu cerny(tu kuzi),jenze on se boji ze bude muset na obrizku a bude tam muset lezet tejden,je to pravda?dekuju moc
30.4.2011 10:48
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Komerční sdělení: Čeká vás urologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete podpořit nekomplikované hojení?Soutěž