Dobrý den, chtěla bych znát názor odborníka. S přítelem řešíme problém předčasné ejakulace. Stává se že někdy dojde k ejakulaci již v průběhu zavádění penisu do pochvy, ale běžně tak po 2 minutách, což má za následek, že ani neprožije orgasmus. Zkoušíme různé metody, jako změna polohy, přerušování, kondomy s lubrikantem, který pomáhá oddálit vyvrcholení, ale zdá se, že nic z toho nepomáhá. Když přítele uspokojuji orálně, tak je délka normální a dosahuje při tom i orgasmu. Svěřil se mi, že jako dítě podstoupil chirurgický zákrok srostlé předkožky, takže se domnívá, že to mohlo způsobit jeho nadměrnou citlivost. Mohl by opravdu být problém v tomto? Jak se dá to dá řešit? Děkuji za odpověď.
Předčasná ejakulace
(Diskuze k tématu Léčba poruch ejakulace)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Problém s předčasnou ejakulací trápí poměrně hodně zejména mladých mužů. Je samozřejmě nezbytné provést komplexní vyšetření, nejlépe u sexuologa. Operace v dětství asi nehraje roli. Tato porucha se dá celkem dobře léčit medikamenty. Proto je třeba vyšetření, neb podle původu potíží se volí léčba. Rozhodně nezkoušejte různé doplňky stravy s velkou reklamou, nefungují a jen stojí hodně peněz.
V našem zařízení právě zkoušíme nový lék, máte-li zájem, může partner zavolat asistentku na tel. 602434747 nebo se prostě libovolnou cestou objednat.
Za TH tým: MUDr. Ondřej Trojan; www.thklinika.cz
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se dá ještě léčit předčasná ejakulace, když mě je už 42let a ten problém trvá od začátku.
Vyzkoušel jsem už všechno možné a nic nepomáhalo,výdrž je asi do 1min. Když mě žena uspokojuje orálně, tak je délka normální.
Navštívil jsem i sexuologa a ten mě předepsal mast i nějaké depresiva a ani to nepomohlo. Rád bych to ještě jednou zkusil, ale nejsem z Prahy tak bych tam nechtěl pořád jezdit, tak jestli něco existuje co by se dalo zkusit i po jedné návštěvě.Děkuji za odpověď.
Komerční sdělení: Čeká vás urologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete podpořit nekomplikované hojení?