Dobrý den, již 2 roky mám problémy s močením. Konečně lékař zjistil že mám zvětšenou prostatu napsal mi již čtvrté léky a nepomáhají. Je mi 33 let,nemám ani chuť se milovat, je nějaké jiné řešení? Děkuji
problémy s prostatou
(Diskuze k tématu Prostata a její onemocnění)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
návštěvník
Počet příspěvků: 1
přítel má začínající problémy s prostatou,chce omezit milování.Je to řešení?Děkuji za odpověď.
návštěvník
Počet příspěvků: 5
A´t vyzkouší OK TAU.Je to bylinný produkt zcela bez chemických stabilizací.Můj otec tím trpěl a teď už má pokoj.
návštěvník
Počet příspěvků: 5
Vyzkoušejte přírodní produkt OK TAU z pečlivě vybraných bylin.Můj otec měl stejný problém a těď má pokoj.
návštěvník
Počet příspěvků: 8
Určitě je řešení. Řešte to přes přírodu, příroda uzdravuje. Je tady OK Tau Plus. Přírodní český produkt na přírodní bázy bez chemie.
Máme zkušenosti:
PROBLÉMY S PROSTATOU JSOU MINULOSTÍ!
Manžel měl zdravotní problémy s prostatou, kterou léčil užíváním léků. Výsledky nebyly příliš uspokojivé. Dozvěděli jsme se o výrobku OK TAU+, který jsme si objednali. Po užívání dvou a půl balení tohoto přípravku se jeho potíže výrazně zlepšily - až na hodnoty normálního stavu!
V. K., Brno
Můj děda byl na tom podobně ale jemu stačila pouze jedna lahvička.
Nabídnu Vám ho: klerens@post.cz. S pozdravem Ing. Jana Teršlová, 01-006436
Komerční sdělení: Čeká vás urologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete podpořit nekomplikované hojení?