problémy s prostatou

(Diskuze k tématu Prostata a její onemocnění)

problémy s prostatou

Dobrý den, již 2 roky mám problémy s močením. Konečně lékař zjistil že mám zvětšenou prostatu napsal mi již čtvrté léky a nepomáhají. Je mi 33 let,nemám ani chuť se milovat, je nějaké jiné řešení? Děkuji

24.2.2010 17:41

Probíhá odesílání formuláře

RE: problémy s prostatou

přítel má začínající problémy s prostatou,chce omezit milování.Je to řešení?Děkuji za odpověď.

6.2.2011 20:00

Kvalitní  (61)    Nekvalitní  (1)

A´t vyzkouší OK TAU.Je to bylinný produkt zcela bez chemických stabilizací.Můj otec tím trpěl a teď už má pokoj.

20.7.2011 18:03

Kvalitní  (10)    Nekvalitní  (0)

Vyzkoušejte přírodní produkt OK TAU z pečlivě vybraných bylin.Můj otec měl stejný problém a těď má pokoj.

20.7.2011 18:01

Kvalitní  (9)    Nekvalitní  (0)

Určitě je řešení. Řešte to přes přírodu, příroda uzdravuje. Je tady OK Tau Plus. Přírodní český produkt na přírodní bázy bez chemie.
Máme zkušenosti:
PROBLÉMY S PROSTATOU JSOU MINULOSTÍ!
Manžel měl zdravotní problémy s prostatou, kterou léčil užíváním léků. Výsledky nebyly příliš uspokojivé. Dozvěděli jsme se o výrobku OK TAU+, který jsme si objednali. Po užívání dvou a půl balení tohoto přípravku se jeho potíže výrazně zlepšily - až na hodnoty normálního stavu!
V. K., Brno

Můj děda byl na tom podobně ale jemu stačila pouze jedna lahvička.
Nabídnu Vám ho: klerens@post.cz. S pozdravem Ing. Jana Teršlová, 01-006436

2.12.2011 22:14

Kvalitní  (9)    Nekvalitní  (0)

Komerční sdělení: Čeká vás urologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete podpořit nekomplikované hojení?