Dobrý den. Nevím jestli je to správná oddělení.
Více jak rok mám opakované urologické problémy. Podle výsledků stěrů moče mám uroplazma a spoustu bakterií v moči. Mám za sebou léčbu antibiotiky (Zinat, Fromilit, Ciphin, Augmentin, Ciplox, Sumammed) a podpůrnou léčbu urologickými čaji, laktobacily i potrav. doplňky při urol obtížích. Ty mám ale stále. Poslední doporučení mého lékaře je užívání antibiotik profylakticky po dobu několika měsíců. Mám stálého partnera, který je bez potíží. V minulosti jsem zánět močového měchýře prodělala jen jednou, už více jak před 15lety. Je normální, že léčba trvá takto dlouho a potíže se přes opakované léčení atb neustále vrací? Dočetla jsem se, že opakované záněty mohou být u zúžení močové trubice. Je to pravda? Měla bych se na to nechat vyšetřit? Můžu si vyšetření sama vyžádat nebo ho podstoupit jinde, když u svého dr jsem na to vyšetřena nebyla? Už nevím, co mám dělat.
Omlouvám se za dlouhý text a děkuji za vaši odpověď.
Darja
Časté záněty a možnost zúžené močové trubice
(Diskuze k tématu Uretroplastika)
darjiinka
návštěvník
Počet příspěvků: 1 návštěvník
9.8.2009 20:23
Probíhá odesílání formuláře
fialka
návštěvník
Počet příspěvků: 1
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobry vecer, chci se zeptat odborniku - mam podobny problem, jako tu uz psala Darja. Taky trpim uz temer ctyri roky na zanety mocovych cest. Dostanu vzdycky antibiotika a je to dobry, ale staci nekde trochu pristydnout a mam to zase zpet. Ted me prekvapila informace, ze opakovane zanety zpusobuji chlamydie v mocove trubici, ze kdyz se zanety opakuji, je dobry se na to nechat vysetrit, ja i partner. Kde se na to mam nechat vysetrit? Na gynekologii nebo urologii? A dke pritel? Koukala jsem na netu, ale moc se v tom nevyznam. Poradne prosim, dekuju moc!! Dasa
10.8.2009 19:31
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Komerční sdělení: Čeká vás urologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete podpořit nekomplikované hojení?Soutěž