Dobrý den,Prosím o radu.Opakovaně se mi stává,že mi(nevím jak to správně nazvat)vylízá močová trubice.Většinou se to stávalo když jsem chodila častěji močit.Ale vždy se to po nějaké době vrátilo do normálu.Jenže ted už je venku měsíc.Není to bolestivé,jen nepříjemně citlivé.A docela to překáží při styku.Má obvodní lékařka mi řekla,že to asi bude chtít plastiku.Je to tak?A pokud ano,jak ten zákrok probíhá,jak dlouho je nutná hospitalizace,atd.Je mi 33let a mám 2děti.9 a 3,5roku.Za odpověd předem a moc děkuji.Ludmila
Výhřez močové trubice
(Diskuze k tématu Uretroplastika)
kulis.kote
návštěvník
Počet příspěvků: 1 návštěvník
12.2.2010 20:31
Probíhá odesílání formuláře
Dobrý den Ludmilo,
může se jednat o tzv. prolaps – výhřez močové trubice, může se opravdu zhoršovat v době, kdy žena tlačí na stolici nebo močení. Uvedená plastika není nijak náročná – spočívá v odstranění vyhřezlé sliznice močové trubice a v aplikaci několika vstřebatelných stehů to tohoto místa. Obvykle bývá na 24 hodin zavedena cévka do močové trubice, také hospitalizace nebývá nijak dlouhá – obvykle 2 dny.
8.11.2010 16:36
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Komerční sdělení: Čeká vás urologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete podpořit nekomplikované hojení?Soutěž