Bolesti při užívání potravinového doplňku

(Diskuze k tématu Bolest)

Bolesti při užívání potravinového doplňku

Dobrý den, asi před půl rokem jsem začala užívat tbl. EBS, chtěla jsem trochu zpevnit postavu. Tbl. mi vyhovovaly, brala jsem je asi tři měsíce, potom jsem je na měsíc vynechala a beru je opět, ale jen občas- pomáhají mi totiž i soustředit se a nejsem tak unavená. Začala mi ale v poslední době pobolívat pravá ledvina a občas mi bolí i v pravém podžebří a v oblasti pravého třísla, nevím, zda to může mít nějákou souvislost... tento problém jsem první tři měsíce neměla, spíš se oběvil až když jsem je vynechala...Myslíte, že mám tbl. přestat užívat úplně? Nedávno jsem byla na odběru krve, vše bylo v pořádku. V poslední době jsem dost ve stresu, mohlo by to být i tím? Děkuji

1.12.2010 20:13

Probíhá odesílání formuláře

RE: Bolesti při užívání potravinového doplňku

Dobrý den, vaše obtíže s užíváním tablet pravděpodobně nesouvisí. Vzhledem k obsahu kofeinu jejich užívání nedoporučuji. Se svými potížemi navštivte lékaře, příznaky , které popisujete mohou svědčit pro různá onemocnění. Stres každopádně působí na zdravotní stav velmi negativně.

1.12.2010 21:25

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
RE: RE: Bolesti při užívání potravinového doplňku

Dobrý den, chtěla bych se ještě zeptat, jestli EBS můžou užívat i muži, když je určen ženám. Můj přítel by ho chtěl užívat. Co se týká obsahu kofeinu, příjem kofeinu mám jen z tablet EBS - beru jen 1 místo dvou a kávu nepiji vůbec, je to pořád moc? Děkuji

2.12.2010 19:09

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)