Dobry den,chtel bych se zeptat jestli by jste mi mohli doporucit nejakeho lekare,ktery se na tyto nemoci specializuje? Popripade ma praxi s temito chorobami? Pro precteni Crohnovi choroby a jejich priznaku bych se chtel nechat vysetrit.Je mi 23.Priznaky,ktere se u ni projevuji mam jiz 5 mesicu. Stale jsem unaveny,brubezne krev ve stolici stridave s prujmem,hubnuti a bolest bricha. Predem dekuji za odpoved
Crohnova choroba-hledám lékaře
(Diskuze k tématu Crohnova choroba)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
| Premium member |
Vnitřní lékařství
Praha
Počet příspěvků: 664
Dobrý den, Crohnovu nemoc diagnostikuje a léčí kterýkoliv gastroenterolog, objednejte se na nejbližší gastroenterologickou ambulanci.
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den, nevím ve kterých končinách naší republiky se nacházíte, ale obecně, jak již odpovídá MUDr. Marková, kterýkoliv gastroenterolog. Já mám Crohna potvrzeného v lednu 2008, léčím se v nemocnici Na Homolce v Praze. Lékaři jsou zde velmi milí a myslím si, že jsou na svém místě :). Přeji podobné zkušenosti.J.S.
návštěvník
Dobrý den,
zkuste IKEM MUDr. Ivo Skála.
Crohnem se zabývá řadu let.
Přeji hodně štěstí,
Rimon
návštěvník
Dobry den
Mam 20 let prvni den v brěznu letosniho roku me operovali apendix slepe strevo poto mi zjistili zanet mocoveho mechyre a furt me bolelo bricho nejedl jsem zvracel jsem boleli me zada prosel jsem vysetreni gastrem vse bylo dobre,ledviny,jatra,zaludek,jicen vse ok .Pak mi delali 4x sona furt mi brali krev nevedeli co semnou je vyskocila mi vyrazka krvave fleky po celem tele zaclo to na patach na nanohach a tahalo se to nahoru po celem tele nevedeli co to je potom prisla krev poslali me do tunelu ,z tunelu me vezli spatky do nemocnice prijel jsem, a rekli mi ze mam veci na jipce a ze me ceka lekar ze mi vse vysvetli sel jsem tam a rekl mi ze mi musi zajistit zilu ze mam naznak na Crohnova choroba ze pudu koloskopii aby se to potvrdilo ze nevi v jakem stadiu o je jesli to bude muset jit operativne ven s vyvodem no tak druhy den, me zebrali na koloskopii a potvrdila se Crohnova choroba nastavili mi bezlepkovou dietu brali krev aby zjistili jakou mi nastavi dietu a prisli vysledky a mam bezezbytkovou dietu ,ty vyrazky a ty fleky na celem tele to je ta Crohnova choroba ze sebe vydava lekar mi rekl ze budu mit vysetreni kazdy tyden a budou to hlidat internisti ze budu muset obcas podle lekaru projit koloskopii ze se to musi hlidat co sem ti chtel ric nevim co od tehle nemoci ja muzu cekat davali mi pri propousteni papiry a ptal sem se jesli budu mit nejake kontroli rekli ze ne nevim proc jo jak sem jiz psal nevim co od te nemoci cekat jak sem otom cetl Crohnova choroba je zakerna chtel jsem se svama poradit jestli mam vyhledat jineho lekare na osetreni a abych mel ty kontroly nebo nevim co mam delat ja mam 7mesicni dceru mam pritelkyni ktera se leci s anorexii a proste nevim co mam delat temhle zivot co nas jako rodinu potkal neni to nic jednoducheho ,,ja se musim hlidat musim byt silny uz jen kvuli te nasi Natalce prosim poradte mi dekuji s pozdravem Radek email:radesek21@seznam.cz