Dobrý den,zhruba od března mám bolesti na pravé straně břicha (nad jizvou po operaci slepého střeva).Prodělala jsem infekci, z rozborů krve mi vyšla anemie, zvýšené thyreoidy, a v moči jsem měla candida nonalbicans. Trpím velkou únavou, nechutenstvím, občas zvýšenými teplotami, rozmazává se mi vidění a především mám problém se střevy a trávením. Poslední týden už mám soustavné bolesti a křeče v břiše a k pravé straně se občas ozve i levá strana (břicho se mi i zvětšuje), čím dál častěji mám i průjmy.Obvodní lékařce jsem si naposledy v pondělí stěžovala na křeče a už minimálně 3 měsíce táhlé problémy a ani mě neprohlédla, jen mi vypsala žádanku na sono břicha (s tím, že z testů mám zánětlivé markery negativní - testy jsou z března/dubna) a že mám donést ranní moč a po sonu se jí ukázat.Na sonu mi sdělili, že mám počkat minimálně tři týdny. Tento postup se mi moc nelíbí, protože tři týdny se shoršujícími se stavy se mi už čekat nechce a nevím, na jakého lékaře se obrátit, aby mi sdělil nějaký postup vyšetření,nebo alespoň jak přečkat (stravování, doplňky stravy apod.) dobu čekání na sono.Máte někdo nějaký typ nebo radu?
Křeče v břiše, únava, nechutenství
(Diskuze k tématu Crohnova choroba)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
| Premium member |
Vnitřní lékařství
Praha
Počet příspěvků: 664
Dobrý den, dle mého názoru byste měla být odeslána na vyšetření na gastroenterologii. Pokud termínem zvýšené thyreoidy myslíte zvýšené hormony štítné žlázy, pak všechny příznaky, které máte, mohou také souviset s onemocněním štítné žlázy.
návštěvník
Počet příspěvků: 2
dobry den zhruba od 8.srpna co jsem prozivala tezke obdoby jsem byla furt nervozni porad sem mela stres nemohla jsme spat a tak a nemohla jist cely dny nejim vetsinou jen obed a to ne jeste celej po jidle my byva spatne dneska me bylo az na zvraceni nemam vubce chut k jidlu zhubla jsem 2kila je mi 15 a merim 160 a vazim 47-48 nevite cim by to mohlo byt a co mam delat ?
návštěvník
Počet příspěvků: 2
dobry den zhruba od 8.srpna co jsem prozivala tezke obdoby jsem byla furt nervozni porad sem mela stres nemohla jsme spat a tak a nemohla jist cely dny nejim vetsinou jen obed a to ne jeste celej po jidle my byva spatne dneska me bylo az na zvraceni nemam vubce chut k jidlu zhubla jsem 2kila je mi 15 a merim 160 a vazim 47-48 nevite cim by to mohlo byt a co mam delat ?