Dobrý den,
vím, že mi asi neřekne s plnou přesností oč se přímo jedná, ale zkusím to. Poslední dobou (rok..dva) se mi stává, že mívám jakoby zažívací potíže, ale při těchto potíží, mám neuhasitelnou žízeň. Můžu vypít třeba dva litry vody a pořád mám žízeň. Tento stav se opakuje tak jednou až dvakrát do měsíce. Pak se mi stává, že když se nenajim, udělá se mi zle. Motá se mi hlava a je mi až na omdlení. Ale poté, co se najím, je vše v pořádku a normal funguji. Od dětství nejim sladké, nic nesladím, čokolády a různé sladkosti nejím. Nechutnají mi, ale jednou za čas si tělo řekne o nějakou tu cukrovinku... :-)) Je mi 22 let a nevim, jestli je u mě možné míti cukrovku při těchto příznacích. Občas se mi i stává, že mě brní ruce, nepatrně a chvilinku.
Děkuji Vám za Vaši odpověď
S pozdravem Sandra
Žízeň, brnění rukou-je to cukrovka?
(Diskuze k tématu Diabetes mellitus II. typu)
Sandrusa
návštěvník
Počet příspěvků: 1 návštěvník
13.10.2009 10:49
Probíhá odesílání formuláře
Dobrý den, příznaky cukrovky to jistě být mohou. právě Váš věk a podzimní ev. jarní období jsou bohužel vyzkoumané pro nejčastější záchyty cukrovky. Jistě je vhodné Vás vyšetřit, stačí jeden odběr krve nalačno, v případě nejasnosti i zátěžový test cukrem. Kontaktujte svého praktického lékaře.
13.10.2009 16:44
Kvalitní
()
Nekvalitní
()