Už půl roku mám problémy s průjmem, nastartovalo mi to kvůli lékům, před 3 měsíci jsem je vysadila a pořád žádné zlepšení. Před měsícem a půl jsem začala s kůrou Actimelu, po 10ti dnech paráda, zůstalo jen nadýmání, byla jsem šťastná. A před týdnem a půl zvrat a od té doby mám opět průjmy a doktorka mi řekla, že to bude asi tračník. Chci se zeptat, je nějaká pomoc, jak zahustit stolici? Měla jsem jet na 14 dní na kola, jenže se bojím, že mě to tam někde chytne. Prosím poraďte!!!
Co proti průjmu?
(Diskuze k tématu Dráždivý tračník)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Zdravím, na dráždivý tračník mi pomohla obyčejná Vincentka ! Také jsem měl dlouhotrvající potíže s průjmy, lékaři nic moc neporadili, tak jsem zkusil užívat Vincentku a po 14 dnech potíže zcela ustoupily, vše kolem trávení se normalizovalo a trvá to dodnes :)
Když jsem úspěch s Vincentkou oznámil lékařce, byla z toho paf !
| Premium member |
Vnitřní lékařství
Praha
Počet příspěvků: 664
Dobrý den, s takto vleklým průjmem byste měla navštívit gastroenterologa.Pokud potřebujete akutně půrjme zastvit, můžete zkusti volně prodejné léky,které zpomalují střevní motilitu např. Imodium a Imodium Plus, které navíc snižuje plynatost.Léky ale užívejte krátce,dlouhodobé užívání vám jen uškodí. Je nutno zjistit příčinu průjmu a tu odstranit.
návštěvník
Počet příspěvků: 4
zdravím všechny co mají tento problém .Do nedávna jsem k Vám také patřila ,ale už je vše za mnou.Moje kamarádka mě doporučila přírodní produkt a vše se srovnalo jak průjem tak nadýmání a i občasné křeče do žaludku .Pokud chcete vědět více posílám Vám na ní odkaz .Velice ráda Vám poradí.Vlasta.Fucikova@seznam.cz
návštěvník
Počet příspěvků: 6
návštěvník
Počet příspěvků: 6
Mě osobně pomáhá Enterol. Brala bych ho preventivně tak 5 dní před cestou... kdyby náhodou něco, tak zvýším dávku na 2 kapsle... Je skvělý před cestami do Egypta apod...;)
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Nevím co konkrétně proti průjmu, ale mne proti častému chození na velkou pomohla hořká čokoláda. Podotýkám, že chodím i 5x denně, ale průjem nemám, stolice je normálně tvrdá.
Jinak podle lékárny prý na průjem pomáhá Imodium