Dobrý den.
Mám problém s hemoroidy. Před časem jsem byl léčen "hemoronem". Pan doktor mi odstranil vnitřní hemoroidy (celkově tři). Jenže určité bolesti přetrvávají. Když sedím tak se mi na okraji konečníku objeví váček, který se dá zatlačit dovnitř, bolest se objevuje hlavně při sezení. Při poloze , třeba kleče nebo leže se objeví zřídka. Pan doktor mě několikrát kontroloval rektoskopem, prstem a je to všechno vpořádku klidné krásně zhojené. Nic jiného nenašel, snad jen údajnou řasu. Bolest a nepříjemné pocity byly prý přílišnou teplotou při užití hemoronu. Jenže užívám kortikoidové čípky a pořád to nepřechází. Mám to zkusit u jiného lékaře? Zákrok jsem si plně zaplatil. Nevím co dělat. Slyšel jsem že hemoroidy můžou být kombinované a přelévat se dovnitř a ven. Není tohle ten případ?
Děkuji Jirka
Přetrvávající bolesti po léčbě Hemoronem
(Diskuze k tématu Hemoroidy (řitní městky))
JirkaK
návštěvník
Počet příspěvků: 1 návštěvník
10.6.2010 22:52
Probíhá odesílání formuláře
MUDr. Jaroslava Marková
Praktické lékařství pro dospělé
Vnitřní lékařství
Praha
Počet příspěvků: 619
![]() | Premium member |
Vnitřní lékařství
Praha
Počet příspěvků: 619
Dobrý den, existují i jiné metody léčby hemorroidů. Pokud vám lékař nenabízí jiné řešení vašich přetrvávajících problémů, obraťte se na jiného lékaře.Upozorňuji také na to, že současná chirurgická a medikamentózní léčba řeší pouze příznaky, nikoliv příčiny onemocnění. Je třeba zaměřit se na prevenci opakování obtíží (strava, sedavý způsob života,problémy v duševní oblasti). Nemoc je vždy signál, že něco je špatně.
12.6.2010 22:29
Kvalitní
()
Nekvalitní
()