Nebolestivý útvar u řitního otvoru

(Diskuze k tématu Hemoroidy (řitní městky))

Nebolestivý útvar u řitního otvoru

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu a Váš názor. Je mi 23 let a již před třemi dny se mi u konečníku objevil útvar ( takový uzlíček ) .... nejdříve byl velikosti ¨fazole¨, nyní se zmenšil na velikost ¨hrášku¨ :O). Nemám žádné bolesti, pálení, svědění ani žádné stopy krve. Chtěla bych se Vás zeptat, zda se vůbec jedná o hemoroidy a jestli je možnost jejich zaléčení, vzhledem k časnému zachycení problému. Myslíte, že je možnost po nějaké masti tyto problémy úplně odstranit??? Musím se přiznat, že moje životospráva není moc dobrá a určitě na tom začnu pracovat. Také mi napadlo, jestli se mi tento problém nemohl vyskytnout z důvodu velkého a dráždivého kašle .... asi hloupá otázka .... ale teprve teď pociťuji, že při kašlání konečník hodně namáhám.

Mockrát děkuji za odpovědi, hezký den Vanilla

24.3.2009 09:44

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Nebolestivý útvar u řitního otvoru / 24.3.2009 9:44

Dobrý večer,
uvedené příznaky mohou být prvním stupněm onemonění haemorrhoidální nemocí, ale také jiným závažnějším onemocněním. Pokud máte zájem , můžete se podívat na www.petr-vavra.webnode.cz, kde je i kontakt na moji ambulanci. S pozdravem MUDr.Petr Vávra,Ph.D.

12.11.2009 16:42

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
RE: Odpověd na Nebolestivý útvar u řitního otvoru / 24.3.2009 9:44

zdravim ja som mala dve male hrcky pri konecniku a po dvoch dnoch zvacsovania mi praskli teraz uz asi treti den sa snazim kupelmi mastou a tabletkami dat to doporiadku ale mam pocit ze sa to hoji nejak pomaly a uz nazaciatku aj teraz tam vidim nieco biele.mala som pocit ze je to sucast tych zil ale mohol by to byt hnis? mozno preto sa to tak pomaly hoji.je to ale velmi huste ja mam pocit ze to nieje hnis. vedeli by ste mi poradit? dakujem

24.11.2011 17:19

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)