Onkologická diagnóza

(Diskuze k tématu Jaterní cirhóza a steatóza)

Onkologická diagnóza

# dobry den mam prosbu dostala se mi do rukou zprava kamaradky muzete mi prosim
# vysvetlit nalez:ONK.DG,"TUMOR JATER A sliznice PODJATERNÍKRAJINY,TUMOR MALÉ PÁNVE-V
# DIF.DG CHOLANGIOKARCINOM,CA ŽLUČNÍKU ČI OVARIA,KARCINOMATOZA PERITONEA DLE CT
# ,STADIUM IV.Histologie, tru-cut biospie tranvaginálně-v difd gd,intestnální
# typmucinozního borderline tu ovaria nelez vyloučit metastázu dobře dif. adenca
# intestinálního typu nejspíše z oblasti zažívacího traktu.Epikríza od rijen.2010
# paliativní chemoterapie CBDCA cca 6 cyklu zatim jde na 3 chemo.

18.10.2010 09:38

Probíhá odesílání formuláře

RE: Onkologická diagnóza

Dobrý den, tento dotaz jsem již na těchto stránkách zodpovídala, zřejmě jste ho vložila víckrát, prosím vyhledejte ho.

18.10.2010 11:07

Kvalitní  (3)    Nekvalitní  (1)
RE: Onkologická diagnóza

dobry vecer chtela jsem se zeptat je mozna vylecit nebo aspon pomoci od bolesti ?mela jsem nekolik operaci v oblasti gynekologie posledni nalez borderline tumor delaji se mi hrozne (indikace lekare)srusty docetla jsem se na netu ze je to jedna z krajnich moznosti je chemoterapie.je to mozne?pokud bych sla znova na operaci udelaji se znova mam endiometriozu a gel ktery se zavadi pri operaci mi byl zaveden,mam velike bolesti v pravem podzebri opravdu to boli na operaci nechci prosim zdelte mi zda je to mozne zamezit chemoterapii?!

3.11.2010 21:18

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
RE: RE: Onkologická diagnóza

Dobrý den, těžko se orientuji ve vašem dotazu, mám ale dojem, že předchozí dotaz jste také vkládala vy. Podle nálezu výše popsaného se jedná o pokročilé stádium zhoubného nádoru, to jistě víte, váš stav je vážný a chemoterapie bude ve vašem případě zřejmě jedinou léčebnou možností, kterou vám konvenční medicína nabídne.Nejlépe bude když svůj zdravotní stav a možnosti léčby prodiskutujete se svým ošetřujícím lékařem-onkologem, který zná všechny podrobnosti. Takto po internetu pouze vaříme z mlhy a vám to nepomůže. Pokud budete mít k dispozici přesnější popis vaší nemoci ev. nálezů z vyšetření, pošlete mi ho na můj e-mail (celestial11@volny.cz) a pokusím se vám ještě poradit

4.11.2010 17:30

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)