Dobrý den, Je mi 20 let a vyskatla se mi krev ve stolici něco jsem o tom četl na internetu a nic mě nebolí na wc nechodím často, krev neni černá je jasně červená čerstvá. Stává se mi to poslední tři měsíce zhruba dva dny v měsíci.Je možné říct o co se jedná i bez vyšetření případně dá se proti tomu něco dělat či si něco koupit v lékarně bez předpisu?
- Indikace
- Diskuze
- Lékaři a kliniky
Čerstvá krev ve stolici
(Diskuze k tématu Krev ve stolici)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
| Premium member |
Vnitřní lékařství
Praha
Počet příspěvků: 664
Dobrý den, pravděpodobně se bude jednat o hemorroidy nebo trhlinku v oblasti řiti, doporučuji ale navštívit lékaře, aby se na to podíval. V případě , že půjde o hemorroidy, v lékárně prodávají volně čípky i masti, případně existují výborné bylinné preparáty např. mast Ancilla.
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den, už delší dobu pociťuji bolest při stolici. Ta bolest je největší když jde muj extrement ,,ven" někdy padne i kapka krve a kdyz se utírám tak je na papíře krev. Při utírání mě nic nebolí, při normálním sezením také ne, prostě jen při stolici. Poraďtě mi prosím co by to tak mohlo být. Příjde mi to jak kdybych měl odřený konečník nebo něco takového. Děkuji
| Premium member |
Vnitřní lékařství
Praha
Počet příspěvků: 664
Dobrý den, s největší pravděpodobností půjde o hemorroidy,navštivte lékaře.
návštěvník
Dobrý den,můj přítel má krev ve stolici,ale kolikrát se mu stane,že i když na velkou nešel tak měl boxerky od krve.A někdy si stěžuje,že ho to i docela bolí a kolikrát má problém vykonat potřebu. Ale přesto všechno tvrdí, že je to v pořádku, že mu nic není,a že to má i jeho otec,tak to zdědil. Opravdu to nic neznamená? Děkuji za odpověď. S pozdravem Katka
| Premium member |
Počet příspěvků: 27
Dobrý den,
ve vašem případě je nejvhodnější objednat přítele k lékaři.
S pozdravem LLC
| Premium member |
Počet příspěvků: 165
Dobrý den!
Zřejmě se bude jednat o hemeroidy.
okud by měl přítel zájem,může se objednat ke konzultaci na naší klinice.
V případě zájmu nás kontaktujte na čísle 596 114 647 nebo 731 613 381.
S pozdravem Smrčková - Klinika LLC Ostrava
návštěvník
Dobry vecer mam dotaz jak je to u muzu kdyz curaji krev cim to muze byt a jake jsou priciny
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Dobrý den. Je mi 26 let.Před měsícem jsem měl zácpu,chodil jsem 2x týdně na velkou,na wc jsem byl i přes hodinu,než všechno vyšlo.A když nemám zácpu,tak mě zase trápí průjmy.Před týdnem jsem objevil na stolici jasně červenou krev i na toaletním papíře.Svědí mě konečník a bolí mě i sedět.Bojím se jít k lékaři...Děkuji.
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Trom
Dobrý den. Je mi 26 let.Před měsícem jsem měl zácpu,chodil jsem 2x týdně na velkou,na wc jsem byl i přes hodinu,než všechno vyšlo.A když nemám zácpu,tak mě zase trápí průjmy.Před týdnem jsem objevil na stolici jasně červenou krev i na toaletním papíře.Svědí mě konečník a bolí mě i sedět.Bojím se jít k lékaři...Děkuji.