Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,zda-li přípravek emulips,je vhodný a opravdu účinný při redukční dietě k napomození při správném zdravotním stylu k úbytku váhy,dobrému zažívání a správnému trávení?Děkuji předem za odpověď,s pozdravem Kristýna.
Účinnost přípravku Emulips
(Diskuze k tématu Léčba obezity)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
návštěvník
Počet příspěvků: 4
Rozhodně ano , emulips se skládá z látek prospěšných vašemu tělu.
návštěvník
Počet příspěvků: 3
Já osobně ho na hubnutí nedoporučuji. Většina mých zákazníkům po něm na váze neubrala. Nejvíce pozitivních dopisů mi chodí od zákazníků, kteří si ho zakoupili za účelem zlepšení trávení, zácpy, když jim bývylo těžko po jídle,...
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Já shodila s první lahvičkou 5 Kg, ale kupovala jsem ho na zlepšení trávení. Měla jsem časté pálení žáhy a s tím mi Emulips pomohl. Kamarádka s tím chtěla zhubnout, ale nepovedlo se jí shodit ani kilo, tak že na hubnutí bych to asi nedoporučila. Teď jsem si koupila v okgshop.cz velké balení XXL mají akci poštovné zdarma, tak dám vědět jak to bude fungovat nadále.
návštěvník
Nezdálo se mi, že bych ubrala na váze,mě s trávením pomohl, ale jsou lidé kteří s ním spokojeni nejsou.
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Já si kupuji Emulips Forte na zažívání. Na to je opravdu perfektní. Užívám ho již od letošního léta a moc mi pomohl. Co se týká hubnutí, tak tam to bude asi různé, než jsem ho začala užívat měla jsem o 6 kilo více (což za tu dobu není asi takový zázrak a je otázka jak se na tom Emulips podílel) Ale co jsem slyšela, tak někomu to funguje lépe.
Na hubnutí je údajně jiný produkt od OKG s názvem Emulips Slim. Tak to zkuste třeba s ním. (ten jsem nezkoušela) a dejte vědět.
Ceny má OKG pevně stanovené, tak to stojí všude na internetu stejně. Já to kupuju na "Porce Zdraví" protože je tam často poštovné zdarma a pošlou to hned druhý den.
návštěvník
Dobrý den,chci se zeptat, jestli emulips není návykový. Předem děkuji
návštěvník
Emulips není lék, ale přírodní doplněk stravy. Proto je třeba ho užívat pravidelně a dlouhodoběji. Například když budete pravidelně a dlouhodobě jíst zeleninu a ovoce a celkově žít zdravě tak to taky zřejmě příznivě ovlivní Váš zdravotní stav. Neznám nikoho kdo by si na Emulips navykl tak, že by bez jeho užívání pocitoval abstinenční přáznaky :-)
návštěvník
Já mám osobné zkušenost, že jsem zhubla. Ale je fakt, že Emulips na hubnutí není, je na úpravu zažívání, ale zrychlý metabolismus a "naučí" Vaše tělo, jak zacházet s tuky:-)
návštěvník
Dana Krutá Lopatová je po onkoonemocnění a je bez léků -Emulips ,Emulips Forte,Emulips Slim aj.produkty OK Omega a OK Alfa používá stále.
Kapky na trávení- Emulips napomohli lidem při chemo, aby nezvraceli.
návštěvník
aha to je zajímavé, Emulips se většinou při chemoterapii nedoporučuje protože má vyšší obsah vitamínu E a ten se prý bije s chemoterapií. Tak hlavně že jim pomohl :-)