měl jsem v roce 1992 , 1994 , 1996 a pak 2008 plicní embolie teď jsem hrozně stloustnul jak se mám vyvarovat ještě větší tloušce.Nikdo mi nechce říct pravdu,mám zároveň stálé otoky nohou od kolen dolů,chtěl bych odbornou radu,ale chtěl bych zůstat v anonimitě.
Opakovaná plicní embolie a tloustnutí
(Diskuze k tématu Léčba obezity)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
návštěvník
Počet příspěvků: 3
Rambo
visitor
Počet příspěvků: 1
Opakovaná plicní embolie a tloustnutí
měl jsem v roce 1992 , 1994 , 1996 a pak 2008 plicní embolie teď jsem hrozně stloustnul jak se mám vyvarovat ještě větší tloušce.Nikdo mi nechce říct pravdu,mám zároveň stálé otoky nohou od kolen dolů,chtěl bych odbornou radu,ale chtěl bych zůstat v anonimitě.
| Basic member |
Praha
Počet příspěvků: 29
Dobrý den,
na naší klinice věnujeme také dietologii. Paní Kantová Vám může upravit Váš jídelníček s ohledem na zdravotní stav.Většinou se jedná o špatné stravovací návyky a nevhodnou kombinaci potravin.
Můžete nás kontaktovat na tel. 266 311 527.
Je nutná osobní konzultace, kde Vám dietoložka provede antropometrické měření, zkonzultujete Váš životní styl, zdravotní stav a výsledkem bude při další návštěvě doporučení, jak zlepšit Vaše obtíže.
Těšíme se na Vaši návštěvu.
S přáním hezkého dne
MUDr. Petra Samková
návštěvník
Počet příspěvků: 3
Dobrý den paní doktorko ja ale pocházím ze Žatce,ale momentálně bydlím s přítelkyní v Jirkově u Chomutova,nevím zda bych mohl podstoupit tu antropometrické měření jelikož mi elektrika nedělá na můj organismus dobře.Ale jak to pujde velice rád se s Vámi paní doktorko rád spojím,akorád nevím kde nebo v jakém městě sídlíte rad bych přijel osobně.Jmenuji se Roman Sytnik nar.1963. Teď jak mám dosti kil navíc a je venku dosti teplo tak mám od kolenou oteklé nohy až k prstům a špatně se mi chodí.Děkuji za pochopení Sytnik.