Pocity na omdlení a pocení

(Diskuze k tématu Mdloba (synkopa))

Pocity na omdlení a pocení

Dobrý den, je mi 28. Několikrát do měsíce mám stavy, které by pravděpodobně vedly ke kolapsu - začnu se cítit slabá, tvoří se studený pot, svaly a řeč začne špatně fungovat, také třes, studené končetiny, neschopnost vidět ostře, špatná motorika, apatie a nesoustředěnost. Tyto pocity se zmírní, jakmile sním něco hodně sladkého, ale co nejrychleji, kdybych to neudělala, zkolabuji. Tyto stavy se objevují častěji, než dříve. Několikrát do měsíce mám otoky končetin i obličeje, trpím i na studené končetiny. V poslední době jsem prodělala kolaps a několik infekcí močových cest - byla jsem v nemocnici, vyléčili mi tam pouze infekci. Trpím na hypotenzi, doporučili mi koupit si vitamíny (K, Mg) a zkombinovat si sama své dávky. Nevím, zda to může nějak souviset - objevuje se i atopický ekzém a astma bronchiale. Prosím, kvůli těm náhlým záchvatům na omdlení, nemůže se jednat o cukrovku? Popř., kde se mohu (nejlépe v Praze) sama objednat na nějaké vyšetření? Moje stravovací návyky, myslím, nejsou špatné, snažím se jíst zdravě, nevím tedy, co víc udělat. Předem děkuji za Vaše odpovědi.

30.1.2012 14:49

Probíhá odesílání formuláře

RE: Pocity na omdlení a pocení

Dobrý den,
příznaky, které popisujete, mohou být způsobeny hypoglykémií (nízkou hladinou cukru v krvi), která může mít více příčin. Objednejte se k internistovi.

25.2.2012 17:40

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)