Prevence rakoviny

(Diskuze k tématu Nádory plic a průdušek)

Prevence rakoviny

Dobrý den, na internetu jsem našel přípravek. Jedná se prý o velice účinné řešení prevence rakoviny a nádorových onemocnění jako takových. Osobně mám na tento přípravek velice dobré reference, tak jsem se chtěl zeptat, zda je opravdu možné, že tento přípravek působí. Děkuji.

27.4.2010 14:53

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Prevence rakoviny / 27.4.2010 14:53

Dobrý den, neuvedl jste, o jaký přípravek se jedná. Pokud uvedete název, ráda se k němu vyjádřím. Osobně jsem však trochu skeptická k příliš jednoduchým řešením. Na vzniku rakoviny se podílí celá řada faktorů a příčin.

27.4.2010 22:30

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

dobrý den, jedná se o přípravek ABM.

27.4.2010 23:55

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den, nenašla jsem žádnou podrobnější studii tohoto přípravku, která by jednoznačně potvrzovala vše, co o něm firma uvádí. Přesto jsem osobně nakloněna užívání přírodních přípravků tohoto druhu (existují i jiné přípravky na bázi hub). Obsahují řadu účinných látek a mohou být úspěšně používány v prevenci i jako podpůrná léčba rakoviny.Jejich velikou výhodu je přírodní původ a absence nežádoucích účinků. Nemělo by se však na něj spoléhat jako na samospásný prostředek, který vyléčí všechno a všechny. Skutečným lékem je pouze takový lék, který odstraní pravou příčinu nemoci.

29.4.2010 18:33

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (2)