V roku 2010 mi bola zistena hypothyreoza.
Ovdtedy beriem eltiroxin.
V tom istom roku mi zistili tu leziu lavej nadoblicky bez hormonalnaj aktivity.
Napriek tomu, ze uzivam pravidelne predpisane lieky, mavam obcasne navaly stavu nepokoja, uzkosti, mrlenie v hlave, palenie v strednej casti hrudnika, nahle hnacky, a stav celkovej unavy a vycerpanosti!
Prosim chorych s podobnymi priznakmi nech sa ozve alebo poradi so svojimi skusenostami pripadne doporuci moznu alternativnu liecbu!
Dakujem za vasu ochotu a pomoc. Alzbeta
Potíže při léčené hypothyreoze
(Diskuze k tématu Onemocnění štítné žlázy)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
návštěvník
Počet příspěvků: 7
zdravim,
doporučuji znova vyšetření sono eventuelně změnit dávkování léků. Měla jsem podobné potíže a po úpravě dávky,beru Euthyrox je mi fajn.Mám odstraněnou celou štítnou žlázu.
PDJames
návštěvník
Počet příspěvků: 3
Moc krasne vam dekujem, cize staci opat nove vysetrenie u endokrinologa? Prajem Vam vela zdravia a lasky. Vdaka; Alzbeta
návštěvník
Po mých skutečnostech si musíte trvat na svém před Dr., že Vám neni dobře. V případě neochoty spolupracovat změňte doktora.Já ho musela měnit 3.Výsledky jsem měla v normě, tak co řešim ....Mě , ale stále nebylo dobře,až ten poslední mi zjistil uzlík , který po punkci nebyl v pořádku. Šla jsem ihned na operaci a po hystolce mi řekli , že jsem přišla včas.....Přeji hodně zdraví a silné nervy Petra
návštěvník
Počet příspěvků: 3
Mila Petra;
Vdaka; ste moc moc hodna, i mne dokola to iste hovoria doktori, ze mam vysledky v norme a necitim sa napriek tolu v norme. Budem hladat dalej; alebo snad mozete prosim poradit doktora?
vdaka este raz a prajem hodne zdravi a radosti i Vam)))))Alzbeta
návštěvník
zdravim a posílám kontakt na doktora.mějte se fajn pdjames
MUDr. Pavel Přeučil
endokrinologické ordinace.
Jugoslávských partyzánů 1089/15,
16000 Praha 6
Telefon: 233 326 974