dobry den
pred 3mesici jsem se zacla lecit na zviseni stitne zlazy.prasky ktere mi doktor predepsal mi nedelaji dobre pred lecbou sem se citila slaba porad unavena a po jake koliv praci mi hrozne rychle buselo srdce.Od te doby co jsem zacla brat prasky tak se mi to jeste zhorsilo krk stitna zlaza se mi vyboulila ven a hrozne boli,busi mi srdce a jsem hrozne slaba,chtela jjsem se zeptat jestli si muzu sama urcit ze ji chci vyoperovat,jelikoz takhle nemuzu delat nic a jen lezet dekuji za odpoved
Odstranění štítné žlázy na přání
(Diskuze k tématu Onemocnění štítné žlázy)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Dobrý den,
doporučuji Vám navštívit naši zkušenou endokrinoložku MUDr. Ludmilu Brunerovou, aby Vás mohla vyšetřit a dle toho stanovit postup léčby, řešení. Vstupní endokrinologické vyšetření zahrnuje konzultaci s MUDr. Brunerovou a fyzikální vyšetření a jeho cena činí 3.000,-Kč. Termín jsme schopni zajistit již do týdne, dvou týdnů. Pro objednání nebo v případě dalších dotazů jsme Vám rádi k dispozici na uvedených kontaktech.
S přáním hezkého dne za Kliniku GHC Praha,
Markéta Koňaříková
Senior Client Care Manager
Klinika GHC
Krakovská 8
110 00 Praha 1
Tel: 222 211 206,8
konarikova@ghc.cz
www.ghc.cz
návštěvník
Počet příspěvků: 2
a muzu si teda sama urcit ji vyoperovat nebo to nejde a musi byt hodne nemocna dekuji za odpoved