Odstranění štítné žlázy na přání

(Diskuze k tématu Onemocnění štítné žlázy)

Odstranění štítné žlázy na přání

dobry den
pred 3mesici jsem se zacla lecit na zviseni stitne zlazy.prasky ktere mi doktor predepsal mi nedelaji dobre pred lecbou sem se citila slaba porad unavena a po jake koliv praci mi hrozne rychle buselo srdce.Od te doby co jsem zacla brat prasky tak se mi to jeste zhorsilo krk stitna zlaza se mi vyboulila ven a hrozne boli,busi mi srdce a jsem hrozne slaba,chtela jjsem se zeptat jestli si muzu sama urcit ze ji chci vyoperovat,jelikoz takhle nemuzu delat nic a jen lezet dekuji za odpoved

23.1.2012 22:35

Probíhá odesílání formuláře

RE: Odstranění štítné žlázy na přání

Dobrý den,

doporučuji Vám navštívit naši zkušenou endokrinoložku MUDr. Ludmilu Brunerovou, aby Vás mohla vyšetřit a dle toho stanovit postup léčby, řešení. Vstupní endokrinologické vyšetření zahrnuje konzultaci s MUDr. Brunerovou a fyzikální vyšetření a jeho cena činí 3.000,-Kč. Termín jsme schopni zajistit již do týdne, dvou týdnů. Pro objednání nebo v případě dalších dotazů jsme Vám rádi k dispozici na uvedených kontaktech.

S přáním hezkého dne za Kliniku GHC Praha,

Markéta Koňaříková
Senior Client Care Manager
Klinika GHC
Krakovská 8
110 00 Praha 1
Tel: 222 211 206,8
konarikova@ghc.cz
www.ghc.cz

29.1.2012 11:22

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
RE: Odstranění štítné žlázy na přání

a muzu si teda sama urcit ji vyoperovat nebo to nejde a musi byt hodne nemocna dekuji za odpoved

7.2.2012 20:36

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)