Dobrý den,
Před asi 6 měsíci jsem začala brát Euthyrox 50 na strumu. Funkci mám prý v pořádku, hormony v normě. Tyto prášky jsem začala velmi špatně snášet-bušení srdce, snížený tep, svíravý pocit na hrudi, nespavost. Můj lékař mi řekl,ať pokračuji v léčbě, ale je mi tak zle z těch prášků, že to nejde. Zkouším brát ob den čtvrt prášku,ale ani to nezvládnu. Když prášky neberu, je mi naprosto dobře a jsem fit. S práškama jsem naopak naprosto nepoužitelná a je to k zbláznění.
Chtěla bych se zeptat, jestli je opravdu potřeba brát Euthyrox, nebo zda by to nešlo nějakým jiným způsobem-zvýšit příjem jódu, popřípadě užívat nějaké rostlinné přípravky (Karbinec apod.). Děkuji za odpověď.
Struma a nesnášenlivost Euthyroxu
(Diskuze k tématu Onemocnění štítné žlázy)
Terka
návštěvník
Počet příspěvků: 2 návštěvník
1.9.2011 09:03
Probíhá odesílání formuláře
moje potížw
návštěvník
Počet příspěvků: 1
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den, Euthyrox (75) mi byl doporučen lékařkou, prevence proti růstu uzlíku na štítné žláze do doby, než se dostanu na operaci a odstranění. Již první den užívání mi bylo divně. Euthyrox jsem vydržela užívat 6 dní, pak mi bylo tak zle, že jsem přestala chodit do práce. Od 6. hodin rána do 6. večerní mi bylo zle, pocit na zvracení, závraťě, únava. Takže jsem tablety vysadila a bylo mi zase skvěle. Lékařka mi řekla, že tento lék snášejí všichni, že není pravda co říkám...(?!!). Přecházím k jinému lékaři, teď jsem tedy bez léků, ale věřím že jsou i jiné.
7.11.2011 08:54
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Soutěž