Dobrý den, chtěla bych se zeptat na Váš názor. Byla jsem na krevním testu před plánovaným IVF a hodnota TSH mě vyšla 5,71. Moje endokrinoložka mě řekla že není nutný odklad pro IVF a pro jistotu mi zvýšila Letrox s 50 na 75, ale Gynekoložce se ta hodnota nelíbí, myslíte že by se kvůli té hodnotě IVF nepodařilo a měla bych počkat aš mi TSH klesne?? A jakou správnou hodnotu TSH by mělo být. A jaké riziko by tu bylo?? Děkuji mockrát, přeji krásný den.
Vysoké TSH a IVF
(Diskuze k tématu Onemocnění štítné žlázy)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobry den...vyse roka sa s manzelom snazime o babatko....podla gynekologa som ok...pravidelny cyklus,ovulacia....vsetky stery ok...manzel tiez,s vybornym spermiom.
V novembri som zasla na endokrin.,kde mi bol zisteny trojnasobne zvyseny prolaktin (95 pri norme do 23!!!)....ten po liecbe Norprolacom klesol na 1,24,cize pod normu a tak mi endokrin. znizil davky liekov ;)
No trapi ma i zhorsene TSH:
1odber: TSH 3,39 a fT4 16,06 v novembri
2odber: TSH 5,10 a fT4 15,84 vo februari
Vraj to vyzera na znizenu funkciu SZ...no liecba mi nebola nasadena...pytala som aspon poltabletky Euthyroxu na den,no vraj treti odber za 3mesiace ukaze,ci su lieky potrebne....
3mesiace su pre nas dlha doba....myslite,ze je spravne este cakat,alebo mala byt uz nasadena liecba?....da sa s takym zvysenym TSH vobec otehotniet?
Bolo mi povedane,ze ak otehotniem,tak mam okamzite prist....ze budem potrebovat lieky...
Dakujem za odpoved