Ledvinové kameny a bolest v podžebří

(Diskuze k tématu Urolitiáza (močové kameny))

Ledvinové kameny a bolest v podžebří

Dobrý den,
nejprve děkuji za předchozí odpovědi. Včera jsem byla na sonografii ledvin, kterou jsem si musela málem vydupat. Nikdo mi nechtěl věřit, že mi něco je a že mám bolesti od ledvin. Dva rozbory krve a moči byly naprosto čisté. Připadala jsem si už jako hypochondr. Slyšela jsem, že jsem na ledvinové kameny moc mladá, že to je od zad, a že když není nález v moči a zánět, že to kameny nejsou.
Sonografie ukázala 3 kameny v pravé ledvině a písek v levé. Teď si musím pár týdnů počkat na vyšetření urologem. Ale chtěla bych se zeptat na jinou věc - krom toho, že mě pobolívají ledviny, mě poslední týden bolí na břišní straně oblast levého podžebří a i oblast žeber (zkrátka oblast sleziny, snad i slinivky). Může být tato bolest způsobená rovněž ledvinovými kameny nebo by se mohlo jednat o něco jiného? Mám už hrůzu z toho, že by to bylo zase něco dalšího, neboť letos se potýkám s jedním zdravotním problémem za druhým, všechny chronické povahy. A to je mi teprve 28 let. Děkuji za případné odpovědi.

24.9.2009 11:11

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Ledvinové kameny a bolest v podžebří / 24.9.2009 11:11

Dobrý den,
takže relativně dobrá zpráva, pokud se ví o problému, lze ho řešit. Bolesti, které popisujete od ledvin být mohou. Vyřešila bych nejdříve známé problémy, pokud bolesti neustanou, soustředila bych se na ně víc. Ať vše dobře dopadne.

24.9.2009 11:52

Kvalitní  (1)    Nekvalitní  (0)