Orthokine a chondropatie kolene

O-run  |  návštěvník  |  Olomoucký kraj
Dobrý den, zajímalo by mne, zda je tuto léčbu možno použít pro léčbu chondropatie, před několika dny jsem byla propuštěna z nemocnice s diagnózou chondropatie II. - III. stupně kolenní chrupavky. Závodně sportuji a na internetu jsem jen děšena tím, že s touto diagnózou mohu zapomenout a veškeré pohybové aktivity, jaká je tedy úspěšnost léčby ať už ACP nebo Orthokine v takovémto případě?
Naturen Centrum zdraví a krásy  |  Basic member  |  Ústí nad Labem
  • 4 odpovědí
Dobrý den,
úspěšnost při léčbě artrozy 2-3 stupně je vysoká, ale je potřeba vyšetření u specialisti pro určení metody ACP či Orthokine. Pokud byste měla zájem u tuto bezplatnou konzultaci, stačí pouze zavolat sestře na tel: XXXXXXXXX a ta Vás objedná.
Se srdečným pozdravem
Štěpán Ren
MUDr. Ladislav Lukáč, Ph.D.  |  Basic member  |  Traumatologie  |  Ostrava, Praha
  • 24 odpovědí
  • 3 Likes
chondropatie II-III.stupně nemusí být totožná s dg.artrozy II-III stupně,je nutné určit tedy stadium onemocnění,metoda orthokine i v tomto stadiu má vysoké procento úspěšnosti,pokud máte zájem je možno se objednat k bližší kontultaci na mém telefonu XXXXXXXXX
zdraví dr.lukáč
evuska7  |  návštěvník  |  Olomoucký kraj
  • 1 odpovědí
19.11.2010 mi byla provedena ASK pravého kolene,léze zadní 1/3 med. men., zahlazuji punchem a shaverem , provádím ME med.part., CHP gr. II comp.med.,ve fosse mohutný PZV, ZZV drží, chrupavky jen změklé, FP skloubení s oterem chrupky při basi paely, v májezdu do žlábku na femuru na chrupce puchýř , tedy CHP FP gr.II RD do kloubu .... moc tomu nerozumím, jen meniskus jsem pochopila, ale zajímá mne, jak rychle to může být zhojeno, za jakou dobu se můžu aktivně zapojit do sportu ...myslím tím lyže, tanec, nohejbal atd. a zda je vhodná léčba Orthokine ...a pokud je vhodná ...jaká částka by léčbu cca pokryla ... také ještě k tomuto , VASy víceetážový , LISy sin s kořenovou iritací , srůst obratlů 2 a 3 krční , spondylartrosa, ventrální a laterální osteofyty, sinistroskoliosa,L4-5 protruze disku 1,7 mm mediolat. doleva, vše drobnosti , ale nějak narůstají .Děkuji za odpověď.
Související recenze a zkušenosti
Poděkování doktoru Vilhelmovi
Orthokine – autologní léčba osteoartritidy a bolesti zad
  Spokojený/á
Dobrý den, jsem moc ráda, že jsem se rozhodla pro vyšetření a zákrok u pana doktora MUDR. Tomáše Vilhelma. Průběh zákroku zákroku byl v příjemné atmosféře a s výsledkem jsme velmi spokojená. Více 
Léčba zad se skvělým přístupem
Orthokine – autologní léčba osteoartritidy a bolesti zad
  Spokojený/á
Paní primářka je nejen odborník na svém místě ale má i velmi dobrý přístup k pacientům. Totéž mohu říci i o sestřičkách. Více 
Doktor ve Vašem okolí