Ústní vody

- 152 Likes
S Vaší klinikou jsem velice spokojena. Již při vstupu mě vítá příjemná recepční. Celkově přístup personálu je velice profesionální a jsem s péčí velice spokojena.Několik let mi krváceli dásně a díky péči lékařů a dentáln... Více
Pan dr. Oleják, je mladý a velice schopný zubní lékař. Jeho přístup je velice zodpovědný s profesionálním chováním a smyslem pro detail. Způsoby ošetření jsou bezbolestná a při zákrocích vždy informuje o postupu ( nyní z... Více
Přihlaste se k odběru novinek k zákroku Zubní kosmetika. Budete dostávat nové recenze pacientů, fotky před-po, aktuální diskuze. Odběr můžete kdykoli zrušit.
(130 sledujících)Pokud u příspěvku není jasně uvedený titul a jméno lékaře, je pravděpodobné, že informace neposkytl lékař. Informace v recenzích a diskuzním fóru Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit individuální konzultaci, anamnézu a lékařskou prohlídku. Také nemohou vést k formulaci diagnózy nebo sloužit jako způsob léčby.
© 2006 - 2019 Estheticon ISSN 1802-1751 0.11 Doslovné ani částečné přebírání informací a materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího svolení.