Nevyvinuté miminko v 11týdnu, snaha o nové početí

Nevyvinuté miminko v 11týdnu, snaha o nové početí

Off-inka  |  návštěvník  |  Plzeňský kraj
Dobry den, byla jsem v 11 tt ale miminko bohuzel se vyvijelo jen do 9 tt, bylo i bez akce srdecni, tak jsem musela podstoupit zakrok. Chci se zeptat jestli je nejaka pravdepodobnost otehotneni v sesti nedeli? A jestli se da pres hematom 6 mm v deloze otehotnit? A je zena po prvnim otehotneni vic chytlavejsi? Moc si s pritelem miminko prejeme a nevydrzime na to cekat.
MUDr. Miloš Debnár  |  Basic member  |  Gynekologie a porodnictví  |  Šumperk, Oskava
  • 1078 odpovědí
  • 48 Likes
Po spontánním abortu v 11 týdnu se o šestinedělí nejedná.Po gyn .vyš po revizi je vhodné za 1 měsíc provést testy na dysfunkci štítné žlázy a ev.toxoplasmosu.Jestliže jste prodělala aborty dva a více je vhodné připojit hematolog k vyš /vyš trombofilií a lupus antikoagulans/.Teprve potom je vhodné se vyjádřit k prognose další gravidity.
S pozdravem Debnár
Lucie  |  Moderátor
  • 638 odpovědí
Vložen příspěvek uživatelky off-inka:

Pane doktore Debnar, dekuji za odpoved. To co jsem popisovala v minulem prispevku se mi stalo poprve, moje gynekolozka me ujistovala, ze jsem v poradku a ze se to muze stat i u zdravych zen. Mela jsem i problem otehotnet, tak bych se chtela zeptat zda je zena po prvnim otehotneni chytlavejsi? Jinak mi pani doktorka rekla, ze muzeme znovu zkouset za 3 mesice. A jaky mate nazor na pilulky fertilly blend pro otehotneni? Moc dekuji za Vasi odpoved.

Reakce na Lucie

MUDr. Miloš Debnár  |  Basic member  |  Gynekologie a porodnictví  |  Šumperk, Oskava
  • 1078 odpovědí
  • 48 Likes
Paní doktroka Vám poradila správně.Vhodnější je profertil female.Neexistuje statistika , která vypočítá pravděpodobnost otěhotnění po prvním spont.potratu.
S pozdravem Debnár

Související recenze a zkušenosti

Doktor ve Vašem okolí