Antikoncepce Natalya

(Diskuze k tématu Antikoncepce)

Antikoncepce Natalya

Dobrý den,
chtěla bych se Vás zeptat zda je Natalya dobrá antikoncepce a jestli se po ní nepřibírá nebo nezhoršuje pleť?
Děkuji za odpověď Hanka

23.11.2011 15:00

Probíhá odesílání formuláře

RE: Antikoncepce Natalya

Dobrý den,
já beru už 3 platíčko a jsem velmi spokojená.Dřív jsem měla velké menstruační bolesti a s Natalyí zmizely.Vůbec jsem nepřibrala,právě jsem spíš zhubla trošku :D..A pleť mám stejnou,ale začli mi víc růst nehty :-)

18.12.2011 19:56

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den.Nechala sem si od doktorky napsat tuhle antikoncepci a ráda by sem vědela až ty prášky nasadim za jakou dobu by sem mohla mít nechráněný sex.Respektyvě kdy začnou zabírat kvůli tomu sexe.Oba nesnášíme kondom.Děkuji za odpověd lenka

28.12.2011 10:12

Muj lekar mi ji dnes napsal poprve, pry je v ni stejne ucinnych latek - vlastne je totozna jako Mercilon - a ten mi vyhovoval:-) Zdravim Dana

1.3.2012 20:30

Já jsem tuto antikoncepci užívala 3 měsíce a musela jsem ji poté změnit, začali se mi více mastit vlasy a zhoršila se mi pleť.

10.3.2012 11:56

Mě teda moc nevyhovovala, sice jsem nepřibrala, spíš zhubla ale s tím souviselo i nechutenství jak k jídlu tak i sexu a začaly mi víc padat vlasy...takže jsem přešla na jinou a doma mi ještě zbyly dvě celý nerozbalený platíčka Natalye tak kdybyste některá chtěla, tak se ozvěte :-) cena 300 Kč nebo jak se domluvíme ;-) e-mail: lucka.bukackova@seznam.cz

15.5.2012 18:02

Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?