mala vagina

mala vagina

monicka  |  návštěvník  |  Ústecký kraj
  • 1 odpovědí
dobry den mohla bych se vas zeptat potrebovala bych moc pomoc o das ...ja mam problem pry pohlavnim styku mam kluka a kdyz mam snim pohlavni styk tak to nekdy boli jenom ale kdyz se dotika me delohy a ja se chcy zeptat je normalni kdyz mam velkou vagynu kdyz je 8 az 9 cm ? me to pripada moc mali mohu mit hezky pohlavni styk stakovou vagynou ? neni to mali pro muze co maji velky penisy ?
moc me to trapy...a jeste bydlim mimo cr a jen tak se nedostanu ginekologovi tady chodim stim problemem uz tady dlouho k obcodnimu ale oni me rikaj ze me neposle ginekologovi ze mu to nepripada nic strasneho .....
ja si stezuji i na delohu protoze jsem mela neco vetsi moji vagynu a nekdy me moc poboliva a citim jak jde dolu a mam ji malou ..je to normalni me to pripadne ze neni ...a docotori tady me nechapou rikaji ze neudelaji nic dokud ta deloha nebudu uplne dole takze me pry nechaj tak...
je mozne to nak zastavit a nebo dat tu delohu nahoru vic...
a muze te me rict mohu mit i zmalou vagynou hezky milovani a kdyz ten kluk ma velkyho penise ?muzem delat vselijake polohy ?
ja vim ze to patri do sexuologie ale nemohla jsem najit doktora co se zabiva sexuologii tady ...
MUDr. Jaroslava Marková  |  Basic member  |  Praktické lékařství pro dospělé  |  Praha
  • 168 odpovědí
  • 8 Likes
Dobrý den, pochva je velmi poddajný orgán, takže na délce v klidu až tolik nezáleží, navíc délka, kterou jste si naměřila je normální. I zdravá žena může mít při pohlavním styku nepříjemné pocity až bolest, pokud je penis velký nebo je poloha při styku nevhodná. Měla byste používat pouze takové polohy, kdy bolesti nemáte a partner by to měl respektovat. Jinak bych ale gynekologické vyšetření doporučila, může se jednat o nějaký problém, který přes internet nelze posoudit.
monicka  |  návštěvník  |  Ústecký kraj
  • 1 odpovědí
ja jsem byla u sexuologa a on me rekl ze moje pochva je mala ale pri vzruseni se z vetsi o 90 stupnu a deloha poklesne nahoru takze i velky penis se do me vejde a naucil me nake cviky ze pry se me to po tym melo ten otvor zvetsit ze je to mozne je to pravda co myslite ??
ja uz mam stoho trauma protoze muj kluka ho ma velkyho a do me se vejde jen pulka a jeste jak narazi na moji delohu tak to moc boli.a nekdy mam pocit ze me ta deloha klesa dolu nekdy ten otvor mam o cm mensi .doktori me prohlidly dukladne a rekli me ze jsem uplne v poraku a ze kazda zene se tohle stava i nevedomky .ze ta deloha se takhle visouva a zasouva nevim jak to vysvetlit .
ja nevim co mam delat protoze bydlim uz od malicka v anglii a nevim jestli ty doctori nemaji jiny pristup zde nez v cr .
lulu  |  návštěvník  |  Jihomoravský kraj
  • 1 odpovědí
Dobry den,s pritelem mam hroznou bolest pichani uvnitr pri sexu,partner ma vetsi penis a me to boli dokonce jsem po styku i krvacela sice jen trochu,ale stalo se. Kdyz nezarazi hodne tak to neboli,ale jinak ano. Myslite,ze by to mohlo byt neco vazneho? Mam pocit jako by mi tam na neco narazel a to zpusobovalo tu bolest paleni pichani. Na ster cipku jdu behem par dni. Dekuji za odpoved.
Radetzki  |  návštěvník
  • 1 odpovědí
Tak především,pokud si neděláš legraci,tak by jsi při tvém evidentně dokonalém vzdělání vůbec souložit neměla.Nedej bože aby jsi přišla do jiného stavu a porodila.Takových jako jsi ty,jsou plné sociálky a celá společnost na vás jenom doplácí.

Související zákroky