Krvácení po pohlavním styku

Krvácení po pohlavním styku

carmen  |  návštěvník  | 
Dobrý den, obracím se na vás s žádostí o radu...Právě jsem na stáži v Indii, téměř po každém pohlavním styku s přítelem se objeví krvácení..nepříliš silné. Před odjezdem, tj. na konci srpna jsem byla na komplexní gynekologické prohlídce, byl mi proveden stěr z děložního čípku a vše bylo v pořádku. Nerada bych zde navštěvovala gynekologa a počkala s tím do Vánoc kdy budu zpět v ČR chci se zeptat co může být příčinou, zda se máme raději vyhnout styku? a také zda je možné, že by se mohla objevit rakovina děložního čípku přestože před sedmi týdny bylo vše v pořádku?

Předem děkuji za odpověď.
Pyromanka96  |  návštěvník  |  Královéhradecký kraj
  • 1 odpovědí
Dobrý Den,1. měsíc beru HA a při pohlavním styku silně krvácím.Stalo se mi to už po druhé z čeho to může být ? Děkuji za odpověď
MUDr. Ilič Zdravko  |  Basic member  |  Praha
  • 357 odpovědí
  • 3 Likes
Dobrý den,

je třeba vyloučit tzv kontaktní krácení z čípku když je to v pořádku tak se do 3 měs. to krvácení satbilizuje,

S Pozdravem,

MUDr. Ilíč
Drahomíra11111  |  návštěvník  |  Kraj Vysočina
  • 2 odpovědí
Dobrý den, mám také problém s krvácením po pohlavním styku. Před 2,5 měsíci mi lékař vyjmul Mirenu, kterou jsem měla 1,5 roku, protože mi nedělala dobře, stále jsem nepravidelně krvácela, slabě…Mám 2 děti, pro početí jsem musela brát podpůrné prášky, aby se uvolnilo vajíčko, žádné komplikace jsem neměla. Před 3 roky jsem začala při antikoncepci po pohlavním styku krvácet, našel se malý vřídek , který mi byl odoperován a provedena kyretáž dělohy, kdyby byla příčina i tam. Dnes mám stejný problém, ale když mi lékař vyndaval mirenu, žádný nález jsem neměla, i citologie vyšla v pořádku. Je pravda, že bych v tuto dobu měla dostat měsíčky, ale je mi záhadou, proč bez pohlavního styku nekrvácím a po něm ano, potom se to srovná a krvácení ihned ustane…Prosím o pomoc, jsem z toho dost psychicky na dně.
Drahomíra11111  |  návštěvník  |  Kraj Vysočina
  • 2 odpovědí
Dobrý den, mám také problém s krvácením po pohlavním styku. Před 2,5 měsíci mi lékař vyjmul Mirenu, kterou jsem měla 1,5 roku, protože mi nedělala dobře, stále jsem nepravidelně krvácela, slabě…Mám 2 děti, pro početí jsem musela brát podpůrné prášky, aby se uvolnilo vajíčko, žádné komplikace jsem neměla. Před 3 roky jsem začala při antikoncepci po pohlavním styku krvácet, našel se malý vřídek , který mi byl odoperován a provedena kyretáž dělohy, kdyby byla příčina i tam. Dnes mám stejný problém, ale když mi lékař vyndaval mirenu, žádný nález jsem neměla, i citologie vyšla v pořádku. Je pravda, že bych v tuto dobu měla dostat měsíčky, ale je mi záhadou, proč bez pohlavního styku nekrvácím a po něm ano, potom se to srovná a krvácení ihned ustane…Prosím o pomoc, jsem z toho dost psychicky na dně.

aja79  |  návštěvník  |  Ústecký kraj
  • 2 odpovědí
Dobrý den, obracím se na Vás s žádostí o radu. Asi před 2měsíci jsem krvácela po pohlavním styku a od té doby jsem nekrvácela ale mám pořád bolesti podbřišku.Nedávno jsem navštívila gynekologa ale bála jsem se mu to říci o tom krvácení. Ted čekám na výsledky z cytologie.Brala jsem Atb na zánět močových cest. Ale bolesti v podbřišku stále přetrvávají hlavně při námaze.

Předem děkuji za odpověď.
Eva  |  návštěvník  |  Královéhradecký kraj
  • 1 odpovědí
Dobrý den, mám asi stejný problém jako aja79.
Též by mě zajímalo co to může způsobovat. Posexu jsem silně krvácela, tedy spíše při sexu, poté krvácení ustalo. Nyní, druhý den, mě občas "píchne/chytne krátká křeč" do levé strany břicha/pobřišku. A také se občas léčím se záněty močového měchýře, naposledy na konci prosince s pomocí ATB, poté jsem asi dvakrát počátek zánětu "rozpila".
S pozdravem, Eva

Reakce na Eva

miska  |  návštěvník  |  Ústecký kraj
  • 1 odpovědí
Mam stejny nebo alespon podobny problem. Dlouhodobe se lecim se zanety mocoveho mechyre. Dnes jsme s pritelem po sexu zjistili, ze krvacim. Ani jeden z nas netusi zda to bylo pri pohl. styku nebo az po nem. Kazdopadne nas to oba vydesilo, protoze to bylo mimo menstruaci (tu mam mit cca za 2 tydny). Prosila bych o radu, cim to muze byt. Dekuji predem za odpoved
Janicka  |  návštěvník  |  Praha
  • 1 odpovědí
Dobrý den, už delší dobu mě trápí krvácení během pohlavního styku. Většinou je to při poloze "na koníčka". Jednou za čas je to v pořádku, ale jinak se to opakuje pravidelně.Krev je sytě červená. Poté už nekrvácím. Stávalo se mi to i s minulým partnerem. S problémem jsem už dříve byla u svého gynekologa a ten žádný problém nezjistil. Už jsme s partnerem zoufalí a máme trochu strach. Na prohlídku se proto znovu chystám, ale zajímal by mě i váš názor.
Předem děkuji